×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Vitamin D, 100 caps

  Vitamin D – Laadukas ja korkeapitoinen D-vitamiinilisä Fairingilta. D-vitamiini edistää normaalia lihastoimintaa ja immuunijärjestelmän toimintaa.

  Lue lisää
  8,90 €
  148,33 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 710991

  Vitamin D – Laadukas ja korkeapitoinen D-vitamiinilisä Fairingilta. D-vitamiini edistää normaalia lihastoimintaa ja immuunijärjestelmän toimintaa.

  • Korkeapitoinen – 50 µg/2000 IE aktiivista D3-vitamiinia per kapseli
  • Edistää normaalia lihastoimintaa ja immuunijärjestelmän toimintaa
  • Osallistuu solujen jakautumisprosessiin

  D-vitamiini on välttämätön ravintoaine, jonka riittävä saanti ei aina ole taattua. Stabiili D-vitamiinin saanti on erityisen tärkeää Pohjoismaiden asukkaille sillä auringonvalo ei riitä kehon oman D-vitamiinisynteesin ylläpitämiseen ympäri vuoden.

  Fairingin Vitamin D on korkeapitoinen D-vitamiinilisä, joka tukee normaalia immuunijärjestelmän toimintaa ja lihastoimintaa.

  Annoksia pakkauksessa: 100/50

  Annostus: 1-2 kapselia vuorokaudessa

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää D-vitamiinia.

   

  Sisältö: 100 kapselia

   

  Sisältö Per 1 kapseli Per 2 kapselia
  D-vitamiini 50 µg (1000%*) 100 µg (2000%)
  * - Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   

  Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi), kapseli (naudan gelatiini), värit (karmosiini, titaanidioksidi, rautaoksidi).

   

  Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä.