×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Vitamiinipaasto, 6 päivää

  Ledin Vitamiinipaasto, 6 päivää sisältää kaiken mitä tarvitset kuuden päivän paastoon.  

  Lue lisää
  53,90 €
  7,81 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2031

  Vitamiinipaasto, 6 päivää

  Tarvitseeko kehosi uutta potkua? Tule kuntoon Ledin Vitamiinipaastolla!  Täydellinen 6 päivän paasto, johon lisäksi sisältyy Terveysateria, joka auttaa sinua ennen ja jälkeen paaston - yhteensä 10 päivää.
   


  Paastoaminen tarkoittaa sitä, että ei syödä kiinteää ruokaa, mutta se ei ole sama asia kuin painonpudottaminen. Luonnollisesti muutamia kiloja tippuu, kun ei syö, mutta on olemassa parempia keinoja ylipainon pudottamiseen kuin paasto.  
   


  Paastoaminen voi sitävastoin olla hyvä alku terveempään eämäntapaan, esim. jos haluaa muuttaa ruokatottumuksiaan tai lopettaa tupakoimisen. Paasto antaa lisäksi keholle mahdollisuuden puhdistautua ja palautua yhden viikon aikana. Energia, joka normaalisti kuluu ruuan työstämiseen, voidaan nyt käyttää itse puhdistusprosessiin ja muutaman päivän päästä tunnet itsesi pirteälsi ja vahvaksi.
   


   


  Ledin Vitamiinipaasto  on pakkaus, joka sisältää todella korkealaatuisia huolellisesti valikoituja tuotteita, jotka sopivat erityisesti paastoon. Pakkaus sisältää vitamiini- ja mineraalirikkaita mehuja ilman lisäaineita, kasvislientä, jossa rasva- ja suolasisällöt ovat tasapainossa, sekä erityisesti paastoon kehitettyä teetä.


  Pakkaukseen sisältyy lisäksi huolella tehty 10 päivän paasto-ohjelma, joka auttaa sinua onnistumaan.
   


  Sisältö Ledin Paastopaketti:
  2 kpl Rabenhorst 11+11, 75 cl.
  1 kpl Rabenhorst Plommi, 75 cl.
  1 kpl Rabenhorst Porkkanamehu 75 cl.
  1 kpl Rabenhorst Vihannesmehu, 75 cl.
  2 pak. Ledin Curite
  1 purkki Ledin Kasvisliemikuutio.
  1 pak. Ledin Terveysateria.
  100 g pellavansiemen p>  Pakkaukseen sisältyy lisäksi huolella tehty 10 päivän paasto-ohjelma, josta saat yleisiä vinkkejä ja ohjeita. br />  

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.