×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Vitargo

  Vitargo - FASTin korkean molekyylipainon hiilihydraattijauhe urheilijoille. Suorituksen aikaisiin juomasekoituksiin, palautumisjuomiiin ja hiilihydraattitankkaukseen!

  Lue lisää
  19,90 €
  22,11 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 100420320330R

  Vitargo - FASTin korkean molekyylipainon hiilihydraattijauhe urheilijoille. Suorituksen aikaisiin juomasekoituksiin, palautumisjuomiiin ja hiilihydraattitankkaukseen!

  • Patentoitu, korkeamolekyylinen Vitargo®-hiilihydraatti
  • Sekä suorituksen aikaiseen käyttöön että palautumiseen
  • Erityisesti voimaharjoittelun ja kestävyyslajien urheilijoille
  • Neutraali maku

  Lihasten glykogeeni on tärkein energianlähde fyysisessä suorituksessa. Vitargon hiilihydraattikoostumus soveltuu mainiosti urheilijan glykogeenivarastojen täyttämiseen. Vitargo toimii hiilihydraattilisänä suorituksen aikaisissa juomasekoituksissa ja palautumisjuomissa, sekä hiilihydraattitankkauksessa.

  Hiilihydraattitankkausohje: Alunperin Vitargo on kehitetty kestävyyslajeissa yleiseen kilpailuja edeltävään hiilihydraattitankkaukseen. Saat hyvänmakuisen ja toimivan tankkausjuoman sekoittamalla veteen 1:1 suhteessa Vitargo:a ja Sports Drink:iä, sekä 5 g L-glutamiinia per annos. Nyrkkisääntönä tätä sekoitusta otetaan noin 150 g päivässä päivinä kaksi ja kolme ennen kilpailua. Päivää ennen kilpasuoritusta ylimääräisiä hiilihydraatteja ei normaaliravinnon lisäksi kannata enää ottaa.

  Annostus: Yksi mitallinen (35 g) jauhetta sekoitetaan 350-500 ml:aan vettä, mehua tai urheilujuomaa.

  Annoksia pakkauksessa: noin 26

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  4

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintosisältö Per 1 annos (35 g) Per 100 g
  Energiaa (kJ/kcal)  560/130 1600/370
  Rasvaa 0 g 0 g
   josta tyydyttynyttä rasvaa 0 g 0 g
  Hiilihydraatteja 33 g 93 g
   joista sokereita <0,2 g <0,5 g
  Proteiinia 0 g 0 g
  Suolaa 0 g 0 g
  Laktoosia 0 g 0 g

   

  Ainesosat: Tärkkelys (Vitargo®).