×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Vitargo, 900 g, Unflavoured

  Vitargo - FASTin korkean molekyylipainon hiilihydraattijauhe urheilijoille. Suorituksen aikaisiin juomasekoituksiin, palautumisjuomiiin ja hiilihydraattitankkaukseen!

  Lue lisää
  19,90 €
  22,11 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 100420320330

  Vitargo - FASTin korkean molekyylipainon hiilihydraattijauhe urheilijoille. Suorituksen aikaisiin juomasekoituksiin, palautumisjuomiiin ja hiilihydraattitankkaukseen!

  • Patentoitu, korkeamolekyylinen Vitargo®-hiilihydraatti
  • Sekä suorituksen aikaiseen käyttöön että palautumiseen
  • Erityisesti voimaharjoittelun ja kestävyyslajien urheilijoille
  • Neutraali maku

  Lihasten glykogeeni on tärkein energianlähde fyysisessä suorituksessa. Vitargon hiilihydraattikoostumus soveltuu mainiosti urheilijan glykogeenivarastojen täyttämiseen. Vitargo toimii hiilihydraattilisänä suorituksen aikaisissa juomasekoituksissa ja palautumisjuomissa, sekä hiilihydraattitankkauksessa.

  Hiilihydraattitankkausohje: Alunperin Vitargo on kehitetty kestävyyslajeissa yleiseen kilpailuja edeltävään hiilihydraattitankkaukseen. Saat hyvänmakuisen ja toimivan tankkausjuoman sekoittamalla veteen 1:1 suhteessa Vitargo:a ja Sports Drink:iä, sekä 5 g L-glutamiinia per annos. Nyrkkisääntönä tätä sekoitusta otetaan noin 150 g päivässä päivinä kaksi ja kolme ennen kilpailua. Päivää ennen kilpasuoritusta ylimääräisiä hiilihydraatteja ei normaaliravinnon lisäksi kannata enää ottaa.

  Annostus: Yksi mitallinen (35 g) jauhetta sekoitetaan 350-500 ml:aan vettä, mehua tai urheilujuomaa.

  Annoksia pakkauksessa: noin 26

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintosisältö Per 1 annos (35 g) Per 100 g
  Energiaa (kJ/kcal)  560/130 1600/370
  Rasvaa 0 g 0 g
   josta tyydyttynyttä rasvaa 0 g 0 g
  Hiilihydraatteja 33 g 93 g
   joista sokereita <0,2 g <0,5 g
  Proteiinia 0 g 0 g
  Suolaa 0 g 0 g
  Laktoosia 0 g 0 g

   

  Ainesosat: Tärkkelys (Vitargo®).