×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Vitargo Professional, 700 g

  Vitargo Professional – Erityisvalmisteinen urheilujuoma eliittiurheilijoille. Parantaa suorituskykyä ja ehkäisee uupumusta.

  Lue lisää
  37,90 €
  54,14 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 2020

  Vitargo Professional – Erityisvalmisteinen urheilujuoma eliittiurheilijoille. Parantaa suorituskykyä ja ehkäisee uupumusta.

  • Parantaa kestävyyttä ja keskittymiskykyä
  • Sisältää haaraketjuisia aminohappoja ja kofeiinia
  • Parantaa henkistä suorituskykyä
  • Vatsaystävällinen

  Vitargo® on ainutlaatuinen patentoitu hiilihydraatti, joka on kehitetty erityisesti tehokkaaseen lihasenergian varastointiin (glykogeeni). Vitargo®-hiilihydraattia sisältävillä urheilujuomilla on matalin osmolaliteetti. Mitä alhaisempi osmolaliteetti, sen nopeampi on mahan tyhjentyminen ja energiaa saadaan nopeasti työskentelevien lihasten käyttöön.

  Yhdistelmä haaraketjuisia aminohappoja ja kofeiinia ehkäisee henkistä väsymystä, parantaa suorituskykyä ja edistää palautumista. Haaraketjuisia aminohappoja on lisätty tuotteeseen suhteessa 2:1:1 (leusiini, isoleusiini ja valiini). Vitargo Professional sisältää myös mineraaleja, jotka muun muassa ehkäisevät lihaskramppeja.

  Annostus: Jopa 4 annosta kilpailun yhteydessä (enintään 2 annosta mikäli olet herkkä kofeiinille). Käytetään kestävyysurheilun yhteydessä myöhemmässä vaiheessa esim. pyöräilyssä, juoksussa ja triathlonissa. Käytä Vitargo+Electrolyte-valmistetta urheilujuomana ennen kun siirryt käyttämään Vitargo Professionalia parhaan tuloksen saamiseksi. Joukkueurheilun ja lyhyempien urheilusuoritusten yhteydessä (kestoltaan alle 2 tuntia) Vitargo Professional -valmistetta voidaan käyttää suorituksen ajan.

  Valmistus: Täytä pullo 1/3 vettä. Lisää jauhe (runsas 1 dl) ja ravista voimakkaasti minuutin ajan. Lisää loput vedestä, yhteensä 5-6 dl verran. Huom: Ravista voimakkaasti.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö   Per 100 g  Per 55 g
  Energiaa Kj/kcal   1537/366 845/201
  Proteiinia**   5,5 g 3,0 g
   josta L-leusiini [mg]   2750 mg 1513 mg
   josta L-isoleusiini [mg]   1375 mg 756 mg
   josta L-valiini [mg]   1375 mg 756 mg
  Hiilihydraatteja    86 g  47 g
   joista tärkkelystä [g]   81 g 45 g
   joista sokereita [g]   <0,5 g <0,5 g
  Rasvaa   <0,5 g <0,5 g
  Natriumia [mg]   360 mg 198 mg
  Kaliumia [mg]   105 mg 58 mg
  Kalsiumia [mg] (% RDA)   140 mg (18) 77 mg
  Magnesiumia [mg] (% RDA)   55 mg (18) 30 mg
  Kofeiinia [mg]   218 mg 120 mg

   

  Sisältö: Ohratärkkelys (Vitargo®), Haaraketjuiset aminohapot (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), Happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, omenahappo), Tri-natriumsitraatti, Kalsiumglukonaatti, Magnesiumglukonaatti, aromi, Kaliumglukonaatti, kofeiini, väri (Beetakaroteeni), Makeutusaine (Sukraloosi). Korkea kofeiinipitoisuus (218 mg/100 g jauhe).