0
0
0
0

Birthday Sale on täällä: JOPA 50% tarjouksia. Tarjouksiin>>> 🎈

Osta The Box täältä>>>  VAIN 37.90€ 🎁 

TREENI & FYSIOLOGIA

Treenitrendit 2022

Uusi vuosi, uudet lupaukset, uudet trendit. Treeni on iso juttu ja se sisältää kaiken yksinkertaisimmista liikkeistä absoluuttiselle eliittitasolle. Riippumatta siitä, mihin kohtaan skaalaa sinä asetut, on 2022 tulevien trendien tsekkaaminen hyvä idea löytää uusia ideoita ja variaatioita omaan treeniin.

Sekä 2020 että 2021 olivat erilaisia ja tämä näyttäisi jatkuvan. Tilanne näkyy trendeissä, jotka The American College of Sports Medicine on identifioinut, mutta myös siinä, mitä me Fitnesstukussa näemme. Katso listamme ja löydä inspiraatiota vuoteen 2022, tee tästä sinun vuotesi.

1. Lisää teknologiaa

Teknologia kehittyy nopeasti eikä treenimaailma jää tässä jälkeen. Erityisesti kannettava teknologia vahvistuu. Tämä teknologia mahdollistaa treenistatistiikan seuraamisen kätevämmin, kuin aiemmin. Esimerkiksi hyvä aktiivisuusranneke tarkkailee unta, kalorinkulutusta, keskinopeuksia, sykeintervalleja ja paljon muuta. Kehitys ei kuitenkaan koske ainoastaan kannettavia laitteita. Kuntosaleilla näkyy aina vain kehittyneempiä digitalisoituja laitteita, jotka mittaavat kaiken edellämainitun ja lisäksi pitävät silmällä sitä, millainen suorituksesi samalla laitteella oli viime viikolla.

2. Treenit verkossa

Korkeasta teknologisesta kehityksestä yhdistettynä etäilyyn seuraa lähes itsestäänselvä efekti. Kaikki treenaavat kotona. Vuoden 2022 aikana moni ei tyydy enää treenaamaan yksin, vaan siirtyy sen sijaan käyttämään monia verkosta löytyviä treenimahdollisuuksia. Nykyään on mahdollista treena verkossa yhdessä muiden kanssa, monilla eri tavoilla, seura on hyvä motivaatio, kun yksin puurtaminen käy tylsäksi. Fitnesstukusta löydät valtavasti varusteita kotitreeneihin, tsekkaa vaikka Star Nutrition Gear.

3. Raitis ilma

Ulkona treenaaminen on ollut vahva trendi jo aikaisemmin, mutta nyt se taas kukoistaa. Mahdollisuudet trenaata ulkona raittiissa ilmassa houkuttelevat monia ja nyt sitä ei enää tarvitse tehdä yksin. Moni tarjoaa nykyisin PT-sessioita tai ryhmätreenejä ulkona ja tarjonta vain kasvaa. Yhä useampi on huomannut, että ulkona voi hyvin treenata joka kelillä, eikä vain lämpiminä kesäpäivinä. Fitnesstukulta löydät laajan valikoiman treenivaatteita kaikkeen säähän.

4. Yksilöllinen treeni

PT:n hankkiminen pysyy vahvana mukana trendeissä. PT auttaa sinua motivoitumaan ja tarjoaa sinulle hyvät perustiedot, joihin pohjautuen voit ohjata tulevia treenejäsi. Personal Trainereitä on nykyisin huomattavasti aiempaa enemmän, ja monella on oma tietty erityisalansa. Juuri sinulle ja tavoitteillesi sopivan PT:n löytäminen on siis nykyisin helppoa.

5. Kesäkunto

Kaksi vuotta etätöitä ja -opintoja on aiheuttanut monille sen, että liikuttua tulee aivan liian vähän. Tämä näkyy ja painonpudotus on sen vuoksi mukana trendilistalla. Painonpudotus vaatii kalorien vähentämistä ja liikunta auttaa. Tämän ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa ja Fitnesstukulta löydät monia tuotteita tukemaan tavoitetta. Tsekkaa esimerkiksi treenivarusteet ja elintarvikkeemme kuten Diet Rice tai näppärät ateriankorvikkeet. 

6. Hanki terveysvalmentaja

PT:t eivät ole ainoita, joille on nyt kysyntää, myös terveysvalmennus kasvattaa suosiotaan. Terveysvalmentaja auttaa sinua muuttamaan elintapojasi ja heillä on usein holistinen perspektiivi sinuun henkilönä. Tämä on loistava täydennys PT:lle, jos kuitenkaan et halua kahta eri henkilö opastamaan sinua, löytyy monilta nykyään molemmat tittelit. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa ja saat irti paljon enemmän, kuin vain fyysistä treeniä.

7. Keho vastuksena

Kehon käyttäminen vastuksena jatkaa vahvana ja on mukana listalla myös tänä vuonna. Tämä kulkee käsi kädessä sen faktan kanssa, että kotona ja ulkona treenaaminen on yhä suositumpaa, mutta kaikilla ei ole mahdollisuutta investoida suureen kotisaliin. On monia treenimuotoja, joissa käytetään ainaostaan kehonpainoa vastuksena, tämä tuo treeniin loistavaa vaihtelua. Yksinkertaisilla ja edullisilla varusteilla, kuten vastusnauhoilla, avaat oven vielä monipuolisemmille mahdollisuuksille.

Artikkeliin liittyvät tuotteet
Myyntimenestys
+ 4 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 4 vaihtoehtoa
Star Nutrition Gear
16.90 €
Osta Osta
Myyntimenestys
69.90 €
20%
119.00 €
149.60 €
Osta Osta
79.90 €
+ 2 vaihtoehtoa
27.90 €
Osta Osta
5%
+ 9 vaihtoehtoa
45.50 €
Osta Osta
Myyntimenestys
259.00 €
15%
15%
Star Nutrition
2.12 €
2.50 €
15%
211.90 €
248.80 €
Osta Osta