Riippumatta siitä, tykkääkö treenitrendeistä vai ei, olemme vuoden 2020 aikana joutuneet omaksumaan monet näistä trendeistä ja uskomme näiden kehitys tulee kasvamaan vuonna 2021. Digitaaliset workoutit, joissa mukana porukkaa ympäri maailman, luovat parkkitreenit ja fokus kehonpainolla tehtäviin harjoituksiin ovat muutamia trendeistä, joiden uskomme jatkuvan ja vaikuttavan treeneihimme vuonna 2021.


2020 oli hyvin poikkeuksellinen vuoksi ja meidän täytyi muuttaa elintapojamme suojataksemme itseämme ja toisiamme pandemialta. Ahtaat salit ja täyteen ahdetut ryhmätreenit loistavat poissaolollaan. Emme kuitenkaan ole lopettaneet treenejä tämän vuoksi. Treenaamme nyt enemmän, kuin koskaan aiemmin, keskittyminen terveyteen ja hyvinvointiin sekä vastustuskyvyn parantamiseen urheilun kautta ei ole koskaan ollut näin suurta.

Tässä trendit, joiden uskomme jatkuvan vuoden 2021 treeneissämme:

1. Digitaaliset treenit

Digitaaliset treenit tulevat olemaan vuoden 2021 suuri trendi. Ihmiset eivät koskaan ole tuntuneet kaukaisemmilta, kuin nyt, kun emme voi matkustella ja hengailla kavereiden kanssa normaalisti. Emme myöskään aiemmin ole olleet yhtä näppäriä digitaalisten tapaamisen kanssa, kuin nyt. Digitaaliset ryhmätreenit, joissa pääset treenaamaan yhdessä ympäri maailmaa olevien ihmisten kanssa, tulevat kasvamaan räjähdysmäisesti ja kynnys kokeilla tätä uutta treenimuotoa on pieni, kun voit osallistua treeneihin kotoasi.

Vuoden 2021 aikana tulemme näkemään yhä useamman salin tarjoavan Live- ja On Demand -treenejä. Tulemme myös löytämään yhä enemmän sovelluksia ja video-oppaita, jotka korvaavat normaalit treenirutiinimme, ja joiden kautta voimme olla yhteyksissä samanhenkisten henkilöiden kanssa ja luoda heidän kanssaan yhteisö

2. Kotisali kasvaa

Käsipainot ja muutama vastusnauha löytyy varmaan lähes joka taloudesta, mutta vaikka salien ei olekaan tarvinnut sulkea pandemian ajaksi, on moni päättänyt rakentaa oman kotisalin ja treenata kotona.

Saatavilla on valtava määrä mahtavia treenivarusteita ja tarvikkeita, oikeastaan vain huoneen koko rajoittaa vaihtoehtojasi.

Kaikki tarvittava kotitreeneihin!


3. Ulkoilmatreenit

Treenikavereita on ikävä ja nyt kun salille ahtautuminen ei ole hyvä idea, siirrymme ulos. Lähimmiltä ulkoilureiteiltä löytyy varmasti kuntopaikkoja, mutta oletko kanssamme samaa mieltä – ne eivät ihan sovellu raskaampaan voimaharjoitteluun? Siinä tapauksessa liity mukaan trendikkäisiin parkkitreeneihin! Kokoa treenikaverit kasaan, varusteet mukaan nyyttäriperiaatteella ja säilyttäkää ne sitten autotallissa, josta roudaatte ne treenejä varten pihalle.


4. Yksilöidyt treenit mielenkiinnon mukaan

Yksilön mielenkiinnot ottavat vuonna 2021 isomman fokuksen uusien treenimuotojen kehityksessä.

Jos olet malttamaton henkilö ja tahdot nopeita tuloksia, löydät ohjelman, joka on räätälöity juuri sinulle sopivaksi, jotta saat parhaat mahdolliset tulokset niin nopeasti, kuin mahdollista. Jos sinulla on sen sijaan hieman enemmän aikaa vetää treenivaatteet päälle, voi Beer Yoga olla sinulle. Tai ehkä sinua kiinnostaisi testata Glide Fit, stabilisoiva treeni, joka suoritetaan joogamatolla vedessä. Riippumatta muodosta ja aktiviteetista, yksilöllisesti räätälöidyt ja tietylle kohderyhmälle sovelletut treenimuodot tulevat kilpailemaan all round -salien kanssa

5. Henkinen ja fyysinen treeni

Henkisen ja fyysisen treenin yhdistäminen treenimuodoissa, kuten jooga, pilates ja meditointi, on ollut tapetilla jo pitkään. Pandemian aikana näiden treenimuotojen suosio on kasvanut entisestään. Meidän täytyy päästä irtautumaan henkisestä stressistä, joka voi liittyä esimerkiksi työhön, eristäytymiseen tai raha- ja terveyshuoliin, samalla, kun kroppamme saa fyysistä rasitusta ja tuottaa dopamiinia, joka tuo hyvän olon.

Ihania tuotteita joogaan.

6. We love tech

Nyt kun monet treenit vedetään etänä, hyödynnämme yhä enemmän digitaalisia treeniratkaisuja ja rakastamme myös elektroniikkaa ja laitteita, joka helpottaa treenejä. Korkeateknologiset juoksukengät, vaaka, joka punnitsee rasvan, lihakset, luut ja nesteen, sekä urheilukellot, jotka näyttävät henkilökohtaisen kehittymisen ja kannustavat tavoitteissa. Korvaavatko nämä laitteet osaavan PT:n tai tsemppaavan treenikaverin?

Näitä laitteita ilman et halua olla vuonna 2021.


7. Vapaiden painojen ja kehonpainon fuusio

Fokus siirtyy raskaista painoista ja pumpatuista lihaksista kohti atleettisempaa treeniä ja kroppaa. Ja sen sijaan, että treeni tehtäisi tiukasti joko painoilla tai ilman, näemme trendin yhdistää molemmat. Tämä johtuen todennäköisesti siitä, ettei meidän ole mahdollista samassa määrin käydä hyvin varustetulla salilla. HIIT kehonpainolla yhdistettynä voimaharjoitteluun tangolla tai käsipainoilla takaa täydellisen yhdistelmän pulssin nostatusta ja lihasten kasvatusta. 

Mikset testaisi painoliiviä lisätäksesi vielä enemmän haastetta?

Vapaat painot

Vastaavia tuotteita
Myyntimenestys
+ 5 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 5 vaihtoehtoa
Nyttadesign
64.90 €
Osta Osta
Myyntimenestys
69.90 €
40%
71.94 €
119.90 €
+ 11 vaihtoehtoa
26.00 €
Osta Osta
Myyntimenestys
259.00 €
Myyntimenestys
40%
77.94 €
129.90 €
Myyntimenestys
30%
Myyntimenestys
30%
OMPU Gear
118.93 €
169.90 €