×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Almond Soothing Facial Lotion, 30 ml

  Weleda Almond Soothing Facial Lotion on erityisen mieto ja rauhoittava kosteusvoide herkälle sekaiholle tai iholle, joka joutuu helposti epätasapainoon. Kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti.

  Lue lisää
  21,50 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2073

  Weleda Almond Soothing Facial Lotion EKO, 30 ml

  Aikaisemmin Mandel Moisture Cream.

  Weleda Almond Soothing Facial Lotion on erityisen mieto ja rauhoittava kosteusvoide herkälle sekaiholle tai iholle, joka joutuu helposti epätasapainoon. Kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti.

  Weleda Almond Soothing Facial Lotion on erityisen mieto ja rauhoittava kosteusvoide herkälle sekaiholle tai iholle, joka joutuu helposti epätasapainoon. Weleda Almond Soothing Facial Lotion on rakenteeltaan kevyt ja se imeytyy nopeasti ihoon. Mieto manteliöljy yhdessä luumunsiemenöljyn kanssa tekee ihon pehmeäksi ja joustavaksi ja parantaa sen luonnollisia suojaavia toimintoja.

  Voide kosteuttaa sekä vaikuttaa rauhoittavasti ja tasapainottavasti, kun iho on epätasapainossa ja tuntuu ärtyneeltä. Vähitellen iho alkaa tuntua pehmeämmältä ja tasapainoisemmalta, ja se selviytyy helpommin ulkoisista rasituksista.

  Weleda Almond Soothing Facial Lotion sopii hyvin käytettäväksi meikin alla. Hajusteeton. Kevyempi vaihtoehto tuotteelle Weleda Almond Soothing Facial Cream.

  Käyttö: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle joka aamu/ilta puhdistuksen jälkeen.  Weleda Almond Facial Care - herkälle iholle

  Almond-sarja on hajusteeton kasvosarja, joka on kehitetty erityisesti hoitamaan ja suojaamaan herkkä ihoa ja ihoa, joka on epätasapainossa, iästä riippumatta. Mieto, ekologinen manteliöljy auttaa ihoa saamaan takaisin luonnollisen tasapainonsa ja parantaa sen suojaavia toimintoja.

  Huolellisesti valikoidut luonnolliset aineosat vaimentavat ärsytyksen ja punaisuuden tunnetta, mikä usein on tyypillistä herkälle iholle. Iho tuntuu pehmeämmältä ja rauhallisemmalta, ja kestää paremmin ulkoisia rasituksia.

   


  Sisältö: Vesi, manteliöljy, alkoholi, rasvahappoglyseriini, glyseriini, mehiläisvahahydrolosaatti, luumunsiemenöljy, ksantaani, maitohappo.

  Ingredients (INCI): Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Hydrolyzed Beeswax, Prunus Domestica Seed Oil, Xanthan, Gum, Lactic Acid.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.