×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Citrus Creamy Body Wash, 200 ml

  Täysin luonnollinen ja ihanan tuoksuinen suihkulotion. Siinä on ihoystävällinen PH-arvo, se puhdistaa hellävaraisesti ja suojaa kehoa kuivumiselta. Tuoksuu ihanalta aitojen eteeristen öljyjen ansiosta.

  Lue lisää
  12,50 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A4611

  Weleda Citrus Creamy Body Wash EKO, 200 ml

  Weleda Citrus Creamy Body Wash - täysin luonnollinen ja ihanan tuoksuinen suihkulotion. Siinä on ihoystävällinen PH-arvo, se puhdistaa hellävaraisesti ja suojaa kehoa kuivumiselta.

  Weleda Citrus Creamy Body Wash on raikas suihkulotion sitruunaöljyllä, joka stimuloi sekä kehoa että mieltä. Aidot eteeriset öljyt sitruunasta ja appelsiinista antavat raikkaan miedon tuoksun. Weleda Citrus suihkulotion hoitaa ihoa hienolla seesamiöljyllä, joka sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka säilyttävät ihon kosteustasapainon ja suojaavat ihoa kuivumiselta.

  Suihkulotionilla on ihoystävällinen pH-arvo, ja miedot sokeritensidit pesevät erityisen hellävaraisesti. Ei sisällä synteettisiä tuoksu-, väri- tai säilöntäaineita. Dermatologisesti testattu.

  Käyttö: Levitä keholle suihkussa tai kylvyssä ja huuhtele sen jälkeen. Voidaan käyttää päivittäin.

  Voidaan käyttää yhdessä Citrus Refreshing Bathin, Citrus Refreshing Oilin tai Citrus Deodorantin kanssa.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö: Vesi, alkoholi, glyseriini, aitoja eteerisiä öljyjä, karrageenan, ksantaani, aminohappoja, sitruunaöljyä, maitohappoa