×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Weleda Granaattiomena Suihkuvoide, 200 ml

  Sertifioitua luomulaatua oleva granaattiomenan siemenöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoasi sitä vanhentavilta vapailta radikaaleilta.

  Lue lisää
  11,00 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A1999825-3

  Weleda Granaattiomena Suikhuvoide, 200 ml

  Ylellisesti santelipuulta, vaniljalta ja nerolilta tuoksuva suihkuaine, jolla peseydyt ihoasi kuivattamatta. Sertifioitua luomulaatua oleva granaattiomenan siemenöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoasi sitä vanhentavilta vapailta radikaaleilta. Kylmäpuristetut makadamia- ja seesamiöljyt ravitsevat ihoa ja pitävät sen pehmeänä ja kosteutettuna. Granaattiomena-suihkuvoiteen eteeriset öljyt tuoksuvat käyttöhetkellä intensiivisen aistillisesti mutta haihtuvat pian jäämättä häiritsemään herkkää hajuaistiamme. 

  Käyttö
  Hiero pieni määrä kostealle iholle, huuhtele. Suihkuaine vaahtoaa hyvin miedosti ja puhdistaa ihon lempeästi. Iho jää joustavaksi etkä välttämättä kaipaa vartalovoidetta tai -öljyä. 

  Weleda Granaattiomena (Pomegranate) tuotteet
  40. ikävuoden jälkeen ihon tarpeet muuttuvat. Iän karttuessa iho ohenee ja sen uudistuminen hidastuu. Se tarvitsee vahvemman suojan ja tehokasta elvytystä. 

  Tähän elämänvaiheeseen käyvät Weledan Granaattiomena-tuotteet. Niiden tehokkaat ekologiset valmistusaineet varustavat ihosi lisäenergialla ja vahvistavat sen vastustuskykyä. Ne auttavat ihoasi pysymään kunnossa ja tekevät siitä heleän.

  - Ehkäisee ryppyjen syntymistä
  - Rypyt madaltuvat
  - Tehokkaasti kosteutettu iho tuntuu pehmeältä ja hyvältä
  - Tehokkaat antioksidantit suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä
  - Ihosolujen uusiutuminen vilkastuu, mikä tekee ihosta sileämmän ja kirkkaamman

   

  Sisältö:
  Vesi, sokeritensidi, seesamiöljy, alkoholi, pesuaktiivisia aminohappoja, auringonkukkaöljy, glyseriini, aitoja eteerisiä öljyjä, makadamiapähkinäöljyä, granaattiomenan siemenöljy, hirsiuute, auringonkukan lehtiuute, ksantaani, maitohappo.

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.