×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Lasten Hammasgeeli, 50 ml

  Weledan Lasten Hammasgeeli on kehitetty yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa. Puhdistaa hellävaraiseti lapsen maitohampaat. Täysin kasviperäinen. Mieto maku.

  Lue lisää
  5,80 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A1315

  Weleda Barn-Tandgel EKO (veg.), 50 ml

  Weledan Lasten Hammasgeeli on kehitetty yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa. Puhdistaa hellävaraisesti lapsen maitohampaat. Täysin kasviperäinen. Mieto maku.

  Ei sisällä fluorideja, keinotekoisia makeutusaineita tai tensidejä. Ei sisällä piparminttua.

  Geeli on erityisesti keskittynyt terveelliseen maitohampaiden hoitoon sekä lasten suun flooran harmonisoimiseen. Mineraalinen puhdistusosa perustuu piihin ja puhdistaa hellävaraisesti mutta perusteellisesti.

  Säännöllinen puhdistus Lasten Hammasgeelillä poistaa plakkia, sekä suojaa ja hoitaa hampaita. Kehäkukkauute edistää suun terveellisyyttä. Lapset pitävät miellyttävästä luonnollisten eteeristen öljyjen mausta.

  Monet vanhemmat ovat kokeneet, että lasten mielestä on hauskaa harjata hampaat tällä geelillä. Iloinen oranssi väri tulee kehäkukan karoteenista, väri täysin peräisin luonnosta.

  Käyttö/Neuvoja: Käytetään pehmeässä hammasharjassa. Harjaa pehmeästi ja huolellisesti niin, että geeli jakautuu tasaisesti kaikkiin hampaisiin. Hellävarainen koostumus ei sisällä mitään aineita, jotka rasittavat elimistöä, jos geeliä niellään.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   Ainesosat: Glyseriini, vesi, savi, ruskolevä, kehäkukkauute, fenkolliöljy, piparminttuöljy, eskuliini (hevoskastanjasta), limonene*. *aidoista eteerisistä öljyistä