×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Pomegranate Firming Face Serum, 30 ml

  Weleda Pomegranate Firming Face Serum on kiinteyttävä seerumi, joka antaa kypsälle iholle intensiivisen käsittelyn. Elastisuuden ja kimmoisuuden saavuttamiseksi. Valittu "Lukijoiden suosikiksi" vuonna 2012.

  Lue lisää
  41,50 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A6085-1

  Pomegranate Firming Face Serum, 30 ml

  Valittu "Lukijoiden suosikiksi", Cosmopolitan Beauty Awards vuonna 2012, Norjassa.

  "Tuotteissa on erittäin korkealaatuisia ainesosia, jotka antavat todella ”huipputuloksia”! Weleda on uraauurtava tuotemerkki alallaan!"

  Weleda Pomegranate Firming Face Serum on kiinteyttävä seerumi, joka antaa kypsälle iholle intensiivisen käsittelyn, välittömästi sekä pidemmällä tähtäimellä. Paremman elastisuuden ja kimmoisuuden saavuttamiseksi.

  Weleda Pomegranate Firming Face Serum antaa iholle intensiivistä kosteutusta, minkä ansiosta se tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta koko päivän/yön. Ihon elastisuus ja kimmoisuus paranevat samalla, kun rypyt ja juonteet muuttuvat merkittävästi vähemmän näkyviksi. Sisältää hirssiuutetta ja granaattiomenamehua, joka auttaa stimuloimaan ihon solujen uusiutumista, mikä puolestaan parantaa ja tasoittaa ihon pintaa.

  Granaattiomenamehu sisältää lisäksi paljon antioksidantteja, ja se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Käytön jälkeen tuntuu iho pehmeämmältä ja sileämmältä. Iho saa lisäenergiaa ja kestää paremmin ulkoisia rasituksia. Käytä aina yhdessä Pomegranate Firming Day Creamin tai Pomegranate Firming Night Creamin kanssa.

  Käyttö: Levitä ohuesti kasvoille, kaulaan ja dekolteehen joka aamu ja ilta, puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, ja ennen Pomegranate Firming Day Creamin tai Pomegranate Firming Night Creamin levittämistä. Vältä silmänympärysihoa.

  Sisältö: Vesi, alkoholi, glyseriini, aloe vera -geeli, granaattiomenamehu, hirssiuute, oratuomenoksauute, ksantaani, sitruunahappo, aitoja eteerisiä ölyjä, limoneeni, linalooli, geranioli, sitraali, kumariini.

  Aidoista eteerisistä öljyistä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.