×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Wild Rose Creamy Body Wash, 200 ml

  Täysin luonnollinen, ekologinen ja ihanalle tuoksuva suihkulotion merkiltä Weleda. Tuoksuu villiruusulle - puhdistaa hellävaraisesti ja suojaa ihoa kuivumiselta. Hollywood-julkkisten suosikki!

  Lue lisää
  12,50 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A4613

  Wild Rose Creamy Body Wash EKO, 200 ml - Weleda

  Hollywood-julkkisten suosikki!

  Täysin luonnollinen, ekologinen ja ihanalle tuoksuva suihkulotion merkiltä Weleda. Tuoksuu villiruusulle - puhdistaa hellävaraisesti ja suojaa ihoa kuivumiselta.

  Tuotteella on ett ihoystävällinen PH-arvo, puhdistaa hellävaraisesti ja suojaa ihoa kuivumiselta. Tuoksuu ihanasti eteerisille öljyille.

  Weleda Wild Ros Creamy Body Wash on harmonisoiva suihkulotion villiruusunsiemenöljyllä merkiltä Rosa Mosqueta, joka sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka hoitavat ihoa ja pitävät sen pehmeänä ja joustavana. Aito eteerinen ruusuöljy antaa kukkaisen tuoksun ja ylellisen tunteen. Villiruusunsiemenöljy on uudistava ja sen vuoksi se sopii hyvin kypsälle iholle. Hieno seesamiöljy vaikuttaa uudelleen rasvoittavasti ja suojaa ihoa kuivumiselta.

  Miedot sokeritensidit puhdistavat erityisen hellävaraisesti. Ei sisällä synteettisiä tuoksu-, väri- tai säilöntäaineita. Dermatologisesti testattu, aivan kuten muutkin Weledan tuotteet.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö: Vesi, seesamiöljy, sokeritensidi, alkoholi, aminohappoja, glyseriini, karrageenan, villiruusususiemenöljy, ksantaani, maitohappo, aitoja eteerisiä öljyjä. Kuten muut Weledan tuotteet, tämä suihkuvoide on dermatogogisesti testattu. Se ei sisällä mineraaliöljyjä, säilöntäaineita tai synteettisiä hajusteita.