×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Whey+, 500 g

  Whey+ - FAST-proteiinien lippulaiva. Tuotteella on korkea proteiinipitoisuus ja erittäin alhainen laktoosi- ja rasvapitoisuus.

  Lue lisää

  alk. 12,50 €

  Normaalihinta: 17,95 €

  25,00 €/ kg 35,90 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 100400500290R

  Whey+ - FAST-proteiinien lippulaiva. Tuotteella on korkea proteiinipitoisuus ja erittäin alhainen laktoosi- ja rasvapitoisuus.

  • Yhdistelmä laadukasta heraproteiini-isolaattia ja -hydrolysaattia
  • Luontaisen runsaasti BCAA:ta
  • Edistää lihasmassan kasvua
  • Erittäin matala laktoosi- ja rasvapitoisuus
  • Liukenee erinomaisesti nesteeseen
  • Sopii sekä treenien yhteyteen että lisäksi mm. smoothie-juomiin

  Whey+ on Irlannin puhtaasta maidosta valmistettu proteiinijauhe. Tuotteella on erittäin alhainen laktoosi- ja rasvapitoisuus. Whey+ sopii näin ollen useimmille laktoosivaivoista kärsiville.

  Heraproteiini on lähes kaikilla proteiinin ravitsemuksellisen laadun mittareilla ykkönen, ja se sisältää proteiininlähteistä eniten lihasmassan kasvua edistäviä haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).

  Whey+ on valmistettu kahdesta eri heraisolaatista, hydrolysoidusta ja mikrosuodatetusta. Ristivirtausmikrosuodatus ja hellävarainen entsyymaattinen hydrolyysi eivät denaturoi proteiinia ja säilyttävät heraproteiinin mahdollisesti terveysvaikutteiset mikrofraktiot aktiivisessa muodossa. Hydrolysaatin aminohappoketjuista merkittävä osa on puolestaan esipilkottu di- ja tri-peptideiksi, eli valmiiksi imeytyvään muotoon.

  Whey+ liukenee täydellisesti nesteeseen ja soveltuu parhaiten käytettäväksi esimerkiksi aamulla sekä ennen harjoitusta/sen jälkeen, jolloin proteiinin nopea imeytyminen on toivottavaa. Tuote sopii sellaisenaan vähähiilihydraattiseksi palautumisjuomaksi sekä esimerkiksi smoothien proteiinipitoisuutta nostamaan.

  Annostus: Yksi mitallinen (25 g) jauhetta sekoitetaan 2–4 dl:aan vettä, mehua tai maitoa 1–3 kertaa päivässä.

  Annoksia pakkauksessa: 24

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Vähälaktoosinen heraproteiini-isolaattijauhe. Sisältää sokeria ja makeutusainetta (ei koske Unflavoured-tuotetta).

   

  Chocolate-maku:

   

  Strawberry-maku:

   

  Unflavoured:

   

  Ainekset Chocolate: Heraproteiini-isolaatti (maito), heraproteiinihydrolysaatti (maito), kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), aromi, suola, makeutusaine (sukraloosi), fruktoosi.

   

  Ainekset Strawberry: Heraproteiini-isolaatti (maito), heraproteiinihydrolysaatti (maito), emulgointiaine (soijalesitiini), aromi, makeutusaine (sukraloosi), väri (E120), fruktoosi.

   

  Ainekset Unflavoured: Heraproteiini-isolaatti (maito), heraproteiinihydrolysaatti (maito), emulgointiaine (soijalesitiini).

   

  Säilytys: Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.