×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Whey3, 600 g

  Whey3 - FASTin korkealaatuinen, kolmen eri tavoin vaikuttavan vähälaktoosisen heraproteiinin yhdistelmä. Edistää lihasmassan kasvua ja lihasten palautumista!

  Lue Lisää
  26,95 €
  44,92 €/ kg

  Art nr.: 100410500290R

  Whey3 - FASTin korkealaatuinen, kolmen eri tavoin vaikuttavan vähälaktoosisen heraproteiinin yhdistelmä. Edistää lihasmassan kasvua ja lihasten palautumista!

  • Heraproteiinikonsentraattia, -hydrolysaattia ja -isolaattia
  • Edistää lihasmassan kasvua ja lihasten palautumista
  • Vähälaktoosinen!
  • Sekoittuu hyvin nesteeseen
  • Kaksi klassisen hyvää makua

  FASTin Whey3 on erinomainen proteiinilisä urheilijoille, jotka haluavat vähälaktoosisen ja hyvänmakuisen proteiinijauhee.

  Whey3:ssa yhdistyvät hieman eri nopeudella imeytyvät ja toisiaan täydentävät, laadukkaat heraproteiinit. Whey3 sisältää kaikkia proteiinijauheissa yleisesti käytettäviä heraproteiineja: konsentraattia, hydrolysaattia eli esipilkottua proteiinia sekä isolaattia.

  Tuote soveltuu nautittavaksi sekä aamuisin että ennen harjoitusta tai sen jälkeen. Whey3 sopii hyvin myös täydentämään päivittäistä proteiininsaantia ikääntyneillä. 

  Käyttöohjeet: Yksi mitallinen (25 g) jauhetta sekoitetaan 2–4 dl:aan vettä, mehua tai maitoa 1–3 kertaa päivässä.

  Annoksia pakkauksessa: 24

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   

  Ravintosisältö per 100 g Strawberry Chocolate
  Energiaa 1700 kJ/400 kcal 1675 kJ/397 kcal
  Rasvaa 7,9 g 8,6 g
   josta tyydyttynyttä rasvaa 5,4 g 5,7 g
  Hiilihydraatteja 3,8 g 4,2 g
   joista sokereita 0,7 g 0,8 g
  Proteiinia 78 g 75 g
  Suolaa 1,2 g 1,2 g
   
  Kalsiumia 500 mg* (63%) 450 mg* (56%)
  Kaliumia 350 mg** (18%) 500 mg** (25%)
  Laktoosia <1,0 g 0,8 g

  *&** RDA=Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   

  Ainekset Strawberry: Vähälaktoosinen heraproteiinikonsentraatti (maito), hydrolysoitu heraproteiinikonsentraatti (maito), heraproteiini-isolaatti (maito), aromi, emulgointiaine (soijalesitiini), suola, väri (punajuuriväri), makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi).

   

  Ainekset Chocolate: Vähälaktoosinen heraproteiinikonsentraatti (maito), hydrolysoitu heraproteiinikonsentraatti (maito), heraproteiini-isolaatti (maito), kaakaojauhe, aromi, suola, emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi).