×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
    palautukset
  • Hintatakuu
  • Bonustuotteita

Sections

×

    X-tream 2,0, 308 g

    X-tream 2.0 Elit Nutritionilta on tehokas Pre-Workout, joka lisää räjähtävyyttä, voimaa, keskittymiskykyä ja lihaspumppia!

    Lue lisää
    44,90 €
    145,78 €/ kg
    • Ilmainen toimitusYli 49€
    • Ilmaiset
      palautukset

    Art nr.: 10510R

    X-tream 2.0 Elit Nutritionilta on tehokas Pre-Workout, joka lisää räjähtävyyttä, voimaa, keskittymiskykyä ja lihaspumppia!

    • Räjähtävyyttä, voimaa, fokusta ja pumppia
    • Erittäin konsentroitu koostumus
    • Innovatiivinen ainesosaseos
    • Todella hyvänmakuinen

    Elit Nutritionin X-tream 2.0 sisältää yhdistelmän laadukkaita ainesosia, mm: beeta-alaniinia, kreatiinimalaattia, kofeiinia ja tyrosiinia, sekä runsaasti luonnollisia yrttejä, joilla on hyödyllisiä vaikutuksia. Näiden ainesosien lisäksi X-tream 2.0:sta on vahvistettu monilla uutuuksilla:

    Adenosiinitrifosfaatti (ELIT ATP): yhdistettynä fyysiseen harjoitteluun voi lisätä lihasten suorituskykyä, voimaa ja antaa vahvan lihaspumpin.

    AAKG (Arginiini Alfa-ketoglutaraatti): lisää typpihapon tuotantoa ja lisää siten veren virtausta lihaksiin, mikä johtaa lihaspumppiin ja parempaan palautumiseen.

    Guavana (Paulina cupana -uute): edistää keskittymiskykyä ja auttaa tuntemaan olosi pirteäksi.

    Coleus forskohlii: huomaat adrenaliinia muistuttavan vaikutuksen. Suora vaikutus on, että tunnet itsesi vahvemmaksi ja lämpimän tunteen kropassa.

    Vie harjoittelusi uudelle tasolle X-tream 2.0:lla!

    Annossuositus: 1 kauha (n. 11 g) sekoitetaan 3 dl:aan vettä shakerissa.

    Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (250 mg/annos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

    Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

     

    Sisältö

    Per annos (11 g)

    Beeta-alaniini

    3500 mg

    Arginiini-AKG

    1500 mg

    Kreatiinimalaatti

    1500 mg

    L-tyrosiini

    1500 mg

    Kofeiini (guaranasta 20%)*

    250 mg

    Adenosiinitrifosfaatti

    10 mg

    Ruusujuuri (3% rosaviiniä)

    200 mg

    Grape-NOX (95% OPC)

    50 mg

    Etiopianliisukka (10% forskoliinia)

    50 mg

    Piperiini (mustapippuriuute)

    3 mg

    *Varoitus: korkea kofeiinipitoisuus, 250 mg per annos, raskaana olevien, imettävien ja alaikäisten tulee välttää tuotteen käyttöä. 

    Ainesosat: beeta-alaniini, arginiini-akg, kreatiininitraatti, L-tyrosiini, guaranauute, ruusujuuriuute, omenahappo, aromit, rypäleensiemenuute, coleus forkohlii, trikalsium-fosfaatti (paakkuuntumisenestoaine) makeutusaine (aspartaami, asesulfaami K), adenosiinitrifosfaattikalsium, piperiini (mustapippuriuute)