×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Postin lakosta huolimatta kaikki pakettimme toimitetaan normaalisti. Lisätietoa tilanteesta löydät täältä.

  X-tream 2,0, 308 g

  X-tream 2.0 Elit Nutritionilta on tehokas Pre-Workout, joka lisää räjähtävyyttä, voimaa, keskittymiskykyä ja lihaspumppia!

  Lue lisää
  44,90 €
  145,78 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 10510R

  X-tream 2.0 Elit Nutritionilta on tehokas Pre-Workout, joka lisää räjähtävyyttä, voimaa, keskittymiskykyä ja lihaspumppia!

  • Räjähtävyyttä, voimaa, fokusta ja pumppia
  • Erittäin konsentroitu koostumus
  • Innovatiivinen ainesosaseos
  • Todella hyvänmakuinen

  Elit Nutritionin X-tream 2.0 sisältää yhdistelmän laadukkaita ainesosia, mm: beeta-alaniinia, kreatiinimalaattia, kofeiinia ja tyrosiinia, sekä runsaasti luonnollisia yrttejä, joilla on hyödyllisiä vaikutuksia. Näiden ainesosien lisäksi X-tream 2.0:sta on vahvistettu monilla uutuuksilla:

  Adenosiinitrifosfaatti (ELIT ATP): yhdistettynä fyysiseen harjoitteluun voi lisätä lihasten suorituskykyä, voimaa ja antaa vahvan lihaspumpin.

  AAKG (Arginiini Alfa-ketoglutaraatti): lisää typpihapon tuotantoa ja lisää siten veren virtausta lihaksiin, mikä johtaa lihaspumppiin ja parempaan palautumiseen.

  Guavana (Paulina cupana -uute): edistää keskittymiskykyä ja auttaa tuntemaan olosi pirteäksi.

  Coleus forskohlii: huomaat adrenaliinia muistuttavan vaikutuksen. Suora vaikutus on, että tunnet itsesi vahvemmaksi ja lämpimän tunteen kropassa.

  Vie harjoittelusi uudelle tasolle X-tream 2.0:lla!

  Annossuositus: 1 kauha (n. 11 g) sekoitetaan 3 dl:aan vettä shakerissa.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (250 mg/annos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   

  Sisältö

  Per annos (11 g)

  Beeta-alaniini

  3500 mg

  Arginiini-AKG

  1500 mg

  Kreatiinimalaatti

  1500 mg

  L-tyrosiini

  1500 mg

  Kofeiini (guaranasta 20%)*

  250 mg

  Adenosiinitrifosfaatti

  10 mg

  Ruusujuuri (3% rosaviiniä)

  200 mg

  Grape-NOX (95% OPC)

  50 mg

  Etiopianliisukka (10% forskoliinia)

  50 mg

  Piperiini (mustapippuriuute)

  3 mg

  *Varoitus: korkea kofeiinipitoisuus, 250 mg per annos, raskaana olevien, imettävien ja alaikäisten tulee välttää tuotteen käyttöä. 

  Ainesosat: beeta-alaniini, arginiini-akg, kreatiininitraatti, L-tyrosiini, guaranauute, ruusujuuriuute, omenahappo, aromit, rypäleensiemenuute, coleus forkohlii, trikalsium-fosfaatti (paakkuuntumisenestoaine) makeutusaine (aspartaami, asesulfaami K), adenosiinitrifosfaattikalsium, piperiini (mustapippuriuute)