Takaisin
X-tream 2,0, 308 g, Watermelon

X-tream 2,0, 308 g

Elit Nutrition

44.90 €
145.78 € / kg
Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
Maku:
Rajoitettu saatavuus
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #10510R | EAN 7350076410887

X-tream 2.0 Elit Nutritionilta on tehokas Pre-Workout, joka lisää räjähtävyyttä, voimaa, keskittymiskykyä ja lihaspumppia!

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

X-tream 2.0 Elit Nutritionilta on tehokas Pre-Workout, joka lisää räjähtävyyttä, voimaa, keskittymiskykyä ja lihaspumppia!

  • Räjähtävyyttä, voimaa, fokusta ja pumppia
  • Erittäin konsentroitu koostumus
  • Innovatiivinen ainesosaseos
  • Todella hyvänmakuinen

Elit Nutritionin X-tream 2.0 sisältää yhdistelmän laadukkaita ainesosia, mm: beeta-alaniinia, kreatiinimalaattia, kofeiinia ja tyrosiinia, sekä runsaasti luonnollisia yrttejä, joilla on hyödyllisiä vaikutuksia. Näiden ainesosien lisäksi X-tream 2.0:sta on vahvistettu monilla uutuuksilla:

Adenosiinitrifosfaatti (ELIT ATP): yhdistettynä fyysiseen harjoitteluun voi lisätä lihasten suorituskykyä, voimaa ja antaa vahvan lihaspumpin.

AAKG (Arginiini Alfa-ketoglutaraatti): lisää typpihapon tuotantoa ja lisää siten veren virtausta lihaksiin, mikä johtaa lihaspumppiin ja parempaan palautumiseen.

Guavana (Paulina cupana -uute): edistää keskittymiskykyä ja auttaa tuntemaan olosi pirteäksi.

Coleus forskohlii: huomaat adrenaliinia muistuttavan vaikutuksen. Suora vaikutus on, että tunnet itsesi vahvemmaksi ja lämpimän tunteen kropassa.

Vie harjoittelusi uudelle tasolle X-tream 2.0:lla!

Annossuositus: 1 kauha (n. 11 g) sekoitetaan 3 dl:aan vettä shakerissa.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (250 mg/annos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

 

Sisältö

Per annos (11 g)

Beeta-alaniini

3500 mg

Arginiini-AKG

1500 mg

Kreatiinimalaatti

1500 mg

L-tyrosiini

1500 mg

Kofeiini (guaranasta 20%)*

250 mg

Adenosiinitrifosfaatti

10 mg

Ruusujuuri (3% rosaviiniä)

200 mg

Grape-NOX (95% OPC)

50 mg

Etiopianliisukka (10% forskoliinia)

50 mg

Piperiini (mustapippuriuute)

3 mg

*Varoitus: korkea kofeiinipitoisuus, 250 mg per annos, raskaana olevien, imettävien ja alaikäisten tulee välttää tuotteen käyttöä. 

Ainesosat: beeta-alaniini, arginiini-akg, kreatiininitraatti, L-tyrosiini, guaranauute, ruusujuuriuute, omenahappo, aromit, rypäleensiemenuute, coleus forkohlii, trikalsium-fosfaatti (paakkuuntumisenestoaine) makeutusaine (aspartaami, asesulfaami K), adenosiinitrifosfaattikalsium, piperiini (mustapippuriuute)