×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Xtreme Muscle Pump, 300 g

  Xtreme Muscle Pump – Delta Nutritionin PWO, joka vahvistaa lihaspumppia muun muassa sitrulliinimalaatin ja L-arginiinin avulla!

  Lue lisää
  32,90 €
  109,67 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 200005R

  Xtreme Muscle Pump – Delta Nutritionin PWO, joka vahvistaa lihaspumppia muun muassa sitrulliinimalaatin ja L-arginiinin avulla!

  • Vahva lihaspumppi
  • Ei sisällä hiilihydraatteja tai kofeiinia
  • Voit yhdistää tuotteen muihin Pre-Workouteihin

  Delta Nutritionin Xtreme Muscle Pump on erinomainen tuote sinulle, joka treenaat salilla ja haluat saada vahvan lihaspumpin treenatessa.

  Xtreme Muscle Pumpin sisältämä sitrulliinimalaatti ja L-arginiini muodostavat tehokkaan yhdistelmän lihaspumpin lisäämiseen.

  Xtreme Muscle Pump ei sisällä kofeiinia, joten voit yhdistää sen esimerkiksi Supreme PWO kanssa, jolloin saat sekä vahvan lihaspumpin, lisää kestävyyttä että terävän keskittymiskyvyn! 

  Annostus: Sekoita yksi annos (yksi mitallinen, noin 16 g) 3-4 dl vettä. Nauti noin 20 minuuttia ennen harjoittelua.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältöper annos (16 g)
  B3-vitamiini 8 mg
  Kalsium 120 mg
  Kalium 200 mg
  Arginiini-AKG 4500 mg
  Kreatiinimalaatti 4500 mg
  Viinirypäleuute (95% OPC) 100 mg
  Sitrulliinimalaatti 3000 mg
  Betaiini Base 1250 mg
  L-leusiini 500

  Ainesosat:  L-arginiini, sitrulliini-dl-malaatti, kreatiinimalaatti, arginiini-akg, betaiini base (TMG), omenahappo, l-leusiini, trikalsium-fosfaatti (paakkuuntumisenestoaine), aromit, kaliumkloridi, natriumkloridi (suola), viinirypälauute, väri (E101), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K).

  Allergiatietoa: Voi sisältää jäämiä maidosta, soijasta ja kananmunista.