×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Zero Carb Isogreat, 900 g

  Zero Carb Isogreat – Premium-heraproteiini-isolaattia Scitec Nutritionilta! Mikro- ja ultrasuodatettu proteiinijauhe, jossa on 0 g rasvaa ja 0 g hiilihydraatteja.

  Lue lisää
  39,90 €
  44,33 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9998-155R

  Zero Carb Isogreat – Premium-heraproteiini-isolaattia Scitec Nutritionilta! Mikro- ja ultrasuodatettu proteiinijauhe, jossa on 0 g rasvaa ja 0 g hiilihydraatteja.

  Scitec Nutritionin Zero Carb Isogreat on luksusproteiini, joka ei sisällä lainkaan rasvaa tai hiilihydraatteja. Täydellinen urheilijalle, joka tyytyy vain parhaaseen!

  • Korkealaatuista heraproteiini-isolaattia
  • 0 g rasvaa, 0 g hiilihydraatteja
  • Laktoositon
  • Fantastiset maut ja erinomainen liukenevuus
  • Lihasmassan kasvattamiseen

  Isolaatti on proteiinin puhtain muoto. Zero Carb Isogreat -heraproteiini-isolaatin valmistuksessa fokus on suodatusprosessissa ja lopputuloksena on äärimmäisen hyvin liukeneva proteiinilisä täydellä 90% proteiinipitoisuudella!

  Zero Carb Isogreat valmistetaan matalapaine- ja matalalämpötilayhdistelmällä ja ristikkäisvirtaukseen perustuvalla ultra- ja mikrosuodatustekniikalla, minkä ansiosta tuote säilyttää kaikki tärkeät aminohapot ja biologisesti aktiiviset proteiinifraktiot – mukaan lukien beetalaktoglobuliini, alfalaktalbumiini, naudan seerumialbumiini, immunoglobuliini G, laktoferriini ja glykomakropeptidi.

  Suodatusprosessi on niin kehittynyt, että Scitec on onnistunut tekemään Zero Carb Isogreat -jauheesta täysin vapaan sekä rasvasta, hiilihydraateista että laktoosista, ja säilyttämään korkean proteiinipitoisuuden!

  Zero Carb Isogreat – Proteiinijauhe sinulle, joka et tee kompromissia imeytymisen, ravintosisällön tai maun suhteen!

  Annostus: Sekoita 1 annos (22 g, 3/4 mitallista) 250 ml:aan vettä. Suositellaan nautittavaksi harjoittelun jälkeen sekä välipalaksi.

  Annoksia pakkauksessa: 40

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  Nettopaino: 900 g.

   

  Ravintoarvo (kaikki maut) Per 1 annos (22 g)
  Energiaa 85 kcal
  Rasvaa 0 g
   josta tyydyttynyttä 0 g
  Kolesterolia 0 mg
  Hiilihydraatteja 0 g
  Sokeria 0 g
  Ravintokuitua 0 g
  Proteiinia 20 g
  Kaliumia 55 mg
  Natriumia 88 mg (4%*)
  * - Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   

  Aminohappoprofiili (% proteiinista) Per 1 annos (22 g)
  L-Alaniini 5,0
  L-Arginiini 2,1
  L-Asparagiinihappo 11,0
  L-Kysteiini 2,2
  L-Glutamiinihappo 18, 1
  Glysiini 1,4
  L-Histidiini 1,7
  L-Isoleusiini 6,4
  L-Leusiini 10,6
  L-Lysiini 9,6
  L-Metioniini 2,2
  L-Fenyylialaniini 3,0
  L-Proliini 5,5
  L-Seriini 4,6
  L-Treoniini 6,7
  L-Tryptofaani 1,4
  L-Tyrosiini 2,6
  L-Valiini 5,9

   

  Ainesosat Cappuccino: CFM heraproteiini-isolaatti, biologisesti aktiiviset proteiinimikrofraktiot (beetalaktoglobuliini, alfalaktalbumiini, naudan seerumialbumiini, immunoglobuliini G, laktoferriini ja glykomakropeptidi), L-glutamiini, L-arginiini, asesulfaami K, sukraloosi, luonnolliset ja keinotekoiset makuaineet (cappuccino), väri (maltaan ruskea).

   

  Ainesosat Orange Cream: CFM heraproteiini-isolaatti, biologisesti aktiiviset proteiinimikrofraktiot (beetalaktoglobuliini, alfalaktalbumiini, naudan seerumialbumiini, immunoglobuliini G, laktoferriini ja glykomakropeptidi), L-glutamiini, L-arginiini, asesulfaami K, sukraloosi, maku (appelsiini), väri (auringonlaskun keltainen**). (**Voi aikaansaada negatiivisen vaikutuksen lapsen käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn).

   

  Ainesosat Strawberry: CFM heraproteiini-isolaatti, biologisesti aktiiviset proteiinimikrofraktiot (beetalaktoglobuliini, alfalaktalbumiini, naudan seerumialbumiini, immunoglobuliini G, laktoferriini ja glykomakropeptidi), L-glutamiini, L-arginiini, asesulfaami K, sukraloosi, luonnolliset ja keinotekoiset makuaineet (mansikka), väri (mansikan punainen).

   

  Ainesosat Vanilla: CFM heraproteiini-isolaatti, biologisesti aktiiviset proteiinimikrofraktiot (beetalaktoglobuliini, alfalaktalbumiini, naudan seerumialbumiini, immunoglobuliini G, laktoferriini ja glykomakropeptidi), L-glutamiini, L-arginiini, asesulfaami K, sukraloosi, luonnolliset ja keinotekoiset makuaineet (vanilja).

   

  Allergiatietoa: Voi sisältää jäämiä maapähkinöistä, maidosta, munaproteiinista, soijasta ja gluteenista.