×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  ZMA+ Night System, 90 caps

  ZMA+ Night System - Delta Nutritionin laadukas ZMA-valmiste vaikuttaa positiivisesti niin treenituloksiisi kuin yöuniisi.

  Lue lisää
  16,90 €
  318,87 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 019

  ZMA+ Night System - Delta Nutritionin laadukas ZMA-valmiste vaikuttaa positiivisesti niin treenituloksiisi kuin yöuniisi.

  • Yhdistelmä magnesiumia, sinkkiä ja B6-vitamiinia
  • Rikastettu L-teaniinilla ja D-vitamiinilla
  • Parantaa unenlaatua ja boostaa kropan omaa hormonituotantoa

  ZMA+ Night System on erinomainen lisä sinulle, joka haluat antaa kropalle hyvän palautumisen yöunien aikana ja varmistaa, että hormonitasosi ovat suotuisat aktiiviselle treenaamiselle ja kehittymiselle.

  ZMA+ Night System sisältää ZMA-tuotteille tyypillisten magnesiumin, sinkin ja B6-vitamiinin lisäksi L-teaniinia ja D-vitamiinia. L-teaniini on vihreässä teessä luonnollisesti esiintyvä aminohappo, jota käytetään vähentämään stressiä ja rauhoittamaan kroppaa. D-vitamiinilla on useita positiivisia vaikutuksia kropassa; se muun muassa edistää luuston hyvinvointia, lihastoimintaa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

  Annostus: Ota 2 kapselia tyhjään vatsaan ennen nukkumaanmenoa.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää magnesiumia, sinkkiä, B6-vitamiinia, L-teaniinia ja D-vitamiinia.

   

  Sisältö Per annos (2 kapselia)
  Magnesium (Mg-bis-glysinaatti) 250 mg (67%*)
  Sinkki 20 mg (200%*)
  B6-vitamiini 25 mg (1786%*)
  L-teaniini 200 mg
  D-vitamiini (D3 kolekalsiferoli) 25 µg (500%*)

  *Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   

  Ainesosat: Kivennäisaineet (magnesium-bis-glysinaatti, sinkkiglukonaatti), L-teaniini, vitamiinit (B6-pyridoksiinihydrokloridi, kolekalsiferoli (lanoliini)), kapseli (gelatiini, glyseroli, väri (titaanioksidi)).

   

  Allergiatietoa: Voi sisältää jäämiä soijasta ja kananmunista.