Takaisin
Ultimate Run Bra, Black
Ultimate Run Bra, Black

Ultimate Run Bra, Black

Shock Absorber

69.99 €
Norm.hinta 69.99 €
Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
Valitse Koko:
Rajoitettu saatavuus
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #U10046R | EAN 8058132064737
Urheiluliivi korkean suorituskyvyn urheilijoille! Ultimate Run Bra on erityisesti suunniteltu tarjoamaan 100% tukea juoksuun ja vastaaviin aktiviteetteihin.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

Ultimate Run Bra

Urheiluliivi korkean suorituskyvyn urheilijoille! Ultimate Run Bra on erityisesti suunniteltu tarjoamaan 100% tukea juoksuun ja vastaaviin aktiviteetteihin. Se kuljettaa kosteuden pois ja pitää kehon kuivana koko harjoituksen ajan. Leveät, topatut olkaimet eivät paina olkapäitä ja siinä on älykäs kiinnitys niskassa ja takana kuten tavallisessa rintaliivissä.

Samoin kuin muutkin Shock Absorberin urheiluliivit, Ultimate Run Bra on tieteellisesti todistettu vähentävän kolmiulotteisia rintaliikkeitä jopa 74%, mikä tarjoaa sinulle optimaalista tukea, mukavuutta ja luottamusta harjoittelun aikana.

Tietoa Shock Absorberista:

Shock Absorber eroaa muista urheiluliiveistä siinä, että se on suunniteltu ottamaan huomioon sekä kuppikoko että ympärys. Heidän tekninen suunnittelutiiminsä ymmärtää ainutlaatuisesti naisten vartalot - ja on hyödyntänyt teknisiä periaatteita, joita käytetään alusvaatesuunnittelussa, varmistaakseen, että Shock Absorber tarjoaa parhaan mahdollisen istuvuuden ja suorituskyvyn riippumatta siitä, minkä lajin parissa olet. Tämä saavutetaan huippulaadukkaan rakenteen ja korkealaatuisten kuitujen avulla.

Huomioi!

Mitä tulee kokomerkintöihin Shock Absorberin urheiluliiveissä (E-kupista eteenpäin), Shock Absorber käyttää brittiläistä kuppikokoa yhdessä eurooppalaisen ympärysmitta-standardin kanssa itse liivin merkinnöissä.

Verkkokaupassamme käytämme eurooppalaista standardia rintaliivikokojen suhteen, eli ympärysmitta on 60-95 cm ja kuppikoko A-J ilman kaksoiskokoja. Shock Absorberin liiveissä on kohta, jossa EU-koko ilmoitetaan. Tässä he ovat kuitenkin sekoittaneet brittiläisen kuppikoon eurooppalaiseen ympärysmittaan, mikä tarkoittaa, että eurooppalainen E-kuppi on merkitty DD-kupiksi liivissä (esimerkki 70E = 70DD).

Alla olevassa muuntotaulukossa näet, mitä kuppikokoa liivissä näkyy, kun saat sen kotiin. Tilatessasi E-kupin siinä lukee DD, tilatessasi F-kupin siinä lukee E, ja niin edelleen. Saat sen koon, jonka olet tilannut, mutta siinä on brittiläinen kuppikoko ilmoitettuna.