Maksuehdot

Maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehdot yhteistyössä Klarnan kanssaKlarnasta

Klarna perustettiin Tukholmassa vuonna 2005, tavoitteena tehdä verkko-ostoksista ihmisille yksinkertaisempaa. Viimeisten 15 vuoden aikana tekniikka on kehittynyt ja muuttanut maailmaa ympärillämme, mutta tavoitteemme on yhä yhtä ajankohtainen, kuin aiemminkin, tehdä maksuista niin yksinkertaisia, turvallisia ja ennen kaikkea käteviä, kuin mahdollista.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia Klarnasta löydät FAQ:sta.

Voit myös ottaa yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun osoitteessa https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/ tai lataamalla Klarna-sovelluksen 

Maksaminen kortilla

Meillä voit maksaa kaikilla eurooppalaisilla VISA- ja Mastercard -korteilla. Kortilla maksaessasi ilmoitat kortin numeron, voimassaoloajan ja kortin takaa löytyvän turvanumeron (CVC).

Korttitapahtuma lähetetään krypteerattuna yhteistyökumppanimme Klarnan kautta. Voit maksaa turvallisesti ilman huolta korttitietojesi leviämisestä. 

Milloin maksu veloitetaan kortiltani?

Kun teet tilauksen, kortti hyväksytään ja saat sähköpostiviestin, jossa tilauksesi vastaanottaminen vahvistetaan. Summa veloitetaan kuitenkin vasta sitten, kun tuotteet on lähetetty varastoltamme. Jos korttiasi ei hyväksytä eikä maksua voida veloittaa, näkyy ruudulla virheilmoitus maksun epäonnistumisesta.

Vaikka maksu epäonnistuisi, saattavat jotkut kortintarjoajat silti tehdä katevarauksen. Tämä tarkoittaa, ettet voi käyttää katevarauksessa olevaa summa pariin päivään, ennen kuin varaus on purettu. Sama koskee tapauksissa, joissa haluat peruuttaa korttimaksulla tehdyn tilauksen ennen sen lähetystä. 

Verkkopankkimaksu

Kirjaudut sisään pankkiisi ja maksu veloitetaan heti. Voit maksaa koko tilauksesi summan suoraan verkkopankista, jos olet verkkoasiakas. Verkkopankkimaksu kirjautuu Fitnesstukulle heti. 

Maksaminen laskulla

Yhteistyössämme Klarnan kanssa käytämme Klarna laskua. Jos valitset maksutavaksi laskun, lähetetään se sinulle sähköpostitse samalla, kun tilauksesi lähetetään varastoltamme. Laskulla on 30 päivää maksuaikaa. Mikäli lasku erääntyy eikä Klarna ole vastaanottanut maksua, lähetetään maksumuistutus. Tähän sisältyy muistutuslisä sekä mahdollinen viivästyskorko. 

Laskun osamaksu

Yhteistyössä Klarnan kanssa käytämme Klarna tiliä, joka mahdollistaa tilauksen maksun osissa 3-36 ajan. Päätät itse, miten paljon haluat maksaa joka kuukausi. Vähimmäissumma näkyy laskusi ”Maksa osissa alkaen” -rivillä. Seuraavan kuukauden puolivälissä Klarna lähettää sinulle postitse uuden laskun ja voit päättää itse, haluatko maksaa vähimmäissumman, haluamasi suuremman summan vai koko loppusumman ja päättää osamaksun. 

Lue mielellään läpi Klarna ehdot

Lahjakortti

Voit myös käyttää kassalla lahjakortin tilauksen maksutapana.

1. Lisää koodi, klikkaa sitten ’Jatka’

2. Ilmoita lahjakortin saldosta käytettävä summa. 

Voit käyttää koko lahjakortin saldon tai vain osan

3. Klikkaa ’Lisää lahjakortti’

4. Vie tilaus sitten loppuun klikkaamalla ’Hyväksy tilaus ja maksa’.