0
0

Maksuehdot

Maksuvaihtoehdot

Maksaminen kortilla

Meillä voit maksaa kaikilla eurooppalaisilla VISA- ja Mastercard -korteilla. Kortilla maksaessasi ilmoitat kortin numeron, voimassaoloajan ja kortin takaa löytyvän turvanumeron (CVC).

Milloin maksu veloitetaan kortiltani?

Kun teet tilauksesi, kortillesi tehdään katevaraus ja saat sähköpostitse vahvistuksen tilauksesi vastaanottamisesta. Maksu veloitetaan kortilta, kun tuotteesi on lähetetty varastoltamme. Mikäli maksutapahtumaa ei hyväksytä eikä katevarausta saada tehtyä, näet virheilmoituksen maksun epäonnistumisesta.

Tilisiirto verkkopankista

Kirjaudut verkkopankkiisi ja suoritat maksun välittömästi. Maksunvälittäjäpalveluna käytössämme on Trustly, voit maksaa lähes kaikkien suomalaisten pankkien kautta. 

Maksaminen laskulla

Mikäli haluat maksaa tuotteesi vasta paketin vastaanottamisen jälkeen, yhteistyömme Qliron kanssa mahdollistaa tilauksen maksamisen laskulla. Laskuoston yhteydessä pidätämme oikeuden tarkistaa luottotietosi Qliron kautta. Henkilötietojesi antaminen ja käsittely sekä luottotietojen tarkistaminen on välttämätöntä, jotta voimme myöntää sinulle toivomasi luoton.

Yksityishenkilöiden laskut tulee maksaa 14 päivän sisällä ja yrityslaskut 21 päivän sisällä laskettuna siitä päivästä, kun tilaus on lähetetty varastostamme. Lasku päivätään ja lähetetään sinulle kirjeenä tai sähköpostina riippuen valitsemastasi vaihtoehdosta. Lasku tulee maksaa pankkisiirtona. Huomioi, että veloitamme myös laskutusmaksun 2,87 € yksityishenkilöiltä ja 2,87 € yrityksiltä.

Lisätietoja Qliro Laskusta ja täydelliset laskutusehdot löydät täältä.

Qliro Tili ja Qliro Osamaksu

Qliro Osamaksun ja Qliro Tilin avulla maksat juuri sinulle sopivalla tavalla. Ostosi kerätään kuukausilaskulle, joka lähetetään sinulle kuukauden puolessa välissä ja maksetaan kuukauden lopussa. Valitessasi Qliro Tilin päätät itse kuukausittain maksamasi summan (kuitenkin vähintään 9,00 € tai 1/24-osa jäljellä olevasta velastasi).

Qliro Osamaksulla valitset ostollesi kiinteän maksusuunnitelman. Voit tällä hetkellä valita 6, 12 tai 36 kuukauden osamaksuvaihtoehdon.

Esimerkki 1 000 EUR ostolle:

Följande alternativ finns för delbetalningLue lisää Qliro Tilin ja –Osamaksun ehdoista ja hinnoista täältä.

Qliro Kampanja

Yksityishenkilönä voit myös pidentää maksuaikaasi kun Qliro tarjoaa ajoittain 'osta nyt, maksa myöhemmin'-kampanjoita. Esim. ”Osta nyt, maksa helmikuussa”. Nämä ostot kerätään kuukausilaskulle ja lähetetään sinulle ko. kuukauden puolivälissä ja eräpäivä on ko. kuukauden lopussa.

Maksat vain 4,99 € käsittelymaksua per osto, 0 % korko, 0 € laskutusmaksu.

Lue lisää Qliro Tilin ja -Osamaksun ehdoista ja hinnoista täältä.