Kreatiiniseos

Mikä on kreatiini? Kreatiini on yksi käytetyimmistä ja arvostetuimmista ravintolisistä maailmassa, eikä mikään ihme etenkin, kun otetaan huomioon, kuinka hyvin se toi...

Mikä on kreatiini? Kreatiini on yksi käytetyimmistä ja arvostetuimmista ravintolisistä maailmassa, eikä mikään ihme etenkin, kun otetaan huomioon, kuinka hyvin se toimii. Keho tuottaa kreatiinia itse, mutta sitä löytyy myös ruoasta, erityisesti punaisesta lihasta. Liha sisältää liian vähän kreatiinia tuottaakseen mitään vaikutusta, joten ravintolisä on melkein välttämätön. Kreatiini on fosfaatin luovuttaja, joka auttaa kehoa lataamaan ATP-nimistä ainetta. ATP on ensimmäinen energianlähde, jota keho käyttää kaikenlaisten liikuntamuotojen yhteydessä, myös kuntosalilla. Kun elimistö on käyttänyt ATP:tä, kreatiini jakautuu fosfaatista, jota keho käyttää jälleen ATP:n rakentamiseen, mikä antaa sinulle voimaa harjoitella enemmän.

Lue lisää

Miten kreatiini vaikuttaa treeneihin? 

Harvoja lisäravinteita on tutkittu yhtä paljon kuin kreatiinia ja sen vaikutukset tunnetaan hyvin. Se, että urheilijat ympäri maailmaa arvostavat sitä, johtuu siitä, että kreatiini lisää työkykyä lyhytaikaisissa ja hyvin intensiivisissä harjoituksissa, kuten voimaharjoittelussa. Vaikutus on selvästi havaittavissa siten, että kreatiini mahdollista enemmän toistoja sarjoissa, jotka saattavat muuten olla haasteellisia. Kreatiini tekee sinusta yksinkertaisesti kestävämmän ja vahvemman. 

 

Kreatiinisekoitukset 

Kreatiinia on olemassa monia eri muotoja, yksinkertaisesta erittäin edistyneisiin. Nykyään on mahdollista valita puhtaita muotoja, jotka sisältävät vain yhtä kreatiinimuotoa, mutta yhä useammat ihmiset valitsevat useiden eri kreatiinimuotojen yhdistelmiä. Ajatuksena on saada kaikki irti kreatiinin vaikutuksista. Useimmat kreatiinisekoitukset ovat jauheen muodossa, mutta niitä on saatavana myös kapseleina. 

 

Kuinka kreatiinia käytetään? 

Kreatiini on lisäravinne, jota tulisi käyttää joka päivä. On olemassa kaksi yleistä tapaa käyttää kreatiinia: Sama annos joka päivä alusta alkaen tai kreatiinin lataaminen eli suurempi määrä lyhyellä aikavälillä. Jos käytät samaa annosta joka päivä, aloita heti 3–5 g:lla ja käytä tätä joka päivä. Yksi lataus tarkoittaa, että otat yhteensä 20 g kreatiinia joka päivä jaettuna 4–5 annokseen 5 päivän ajan ja pienennät sitten 3–5 g:n päivittäiseen ylläpitoannokseen. 

 

Fitnesstukulla on laaja valikoima kreatiinisekoituksia sisältäviä tuotteita, jotta löydät itsellesi sopivan tuotteen.

Piilota

Tuotemerkit

Koostumus

Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
Osta 2 maksa 1
Myyntimenestys
Osta 2 maksa 1
33.90 €
UUTUUS
19.90 €
+ 2 vaihtoehtoa
39.92 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
34.90 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
64.90 €
Osta
Osta