0
0
0
0

Birthday Sale on täällä: JOPA 50% tarjouksia. Tarjouksiin>>> 🎈

Osta The Box täältä>>>  VAIN 37.90€ 🎁 

Omega-3 & rasvahapot

Rasvaa tarvitaan enemmän kuin uskotkaan Rasva on elintärkeää monella tapaa. Ei vain rasva, jonka saamme ruoan kautta, vaan myös kehossamme oleva rasva. Keho sisältää ... Rasvaa tarvitaan enemmän kuin uskotkaan Rasva on elintärkeää monella tapaa. Ei vain rasva, jonka saamme ruoan kautta, vaan myös kehossamme oleva rasva. Keho sisältää runsaasti rasvaa hermostossa, se toimii energiavarastona, iskunvaimentimena, suojaa elimiä ja auttaa kehoa ylläpitämään normaalia lämpötilaa. Joillakin ravinnosta saamillamme rasvahapoilla on muita tärkeitä tehtäviä ja ne vaikuttavat positiivisesti sydämeen, silmiin ja kolesterolitasoon. Useita erityyppisiä rasvoja Rasvaa on monina eri muotoina ja versioina. Koska rasvatyyppejä on niin monta, ne jaetaan eri ryhmiin pituuden, ulkonäön ja toiminnan mukaan. Elimistö voi tuottaa monia rasvahappoja itse, mutta ei kaikkia, mikä tarkoittaa, että on olemassa useita välttämättömiä (elintärkeitä) rasvahappoja. Esimerkkejä tästä ovat kaloista saattavat, monityydyttymättömät rasvat EPA ja DHA. Näillä rasvahapoilla on monia tärkeitä tehtäviä. Omega 3 Omega-3 on esimerkki välttämättömien rasvahappojen ryhmästä ja Omega-3 puolestaan ​​sisältää tärkeitä EPA- ja DHA-rasvoja, jotka tunnetaan positiivisista terveysvaikutuksistaan. Ne edistävät muun muassa normaalia sydämen ja verisuonten toimintaa ja niillä on tärkeä rooli aivojen ja silmien kannalta. EPA ja DHA ovat tärkeitä myös verenpaineelle ja normaalille veren rasvatasolle. Helppo tapa saada aina riittävä määrä EPA- ja DHA-rasvoja ovat lisäravinteet. Tyydyttynyt, tyydyttymätön ja monityydyttymätön Eri rasvoilla on erilainen vaikutus kehossa. Monet rasvat ovat vain energiaa, kun taas toisilla voi olla negatiivisia vaikutuksia ja toisilla positiivisia. Terveysvaikutuksissa on selkeä jako tyydyttyneiden ja tyydyttymättömien rasvojen välillä. Nykyään tiedämme, että korvaamalla tyydyttyneet rasvat tyydyttymättömillä autamme kehoa alentamaan veren kolesterolitasoa. Kolesteroli on sydän- ja verisuonitautien kehittymisen riskitekijä ja siksi se on tärkeää pitää tasapainossa. Rasvaa Fitnesstukusta Fitnesstukulla on erittäin laaja valikoima erimuotoisia ja -tyyppisiä rasvoja. Täältä löydät kaiken EPA-/DHA-rasvasta CLA:han, kookosrasvasta siemenöljyihin ja muihin kasvirasvoihin. On nestemäisiä ja kiinteitä rasvoja sekä kapselimuodossa olevia rasvoja. Hyvä neuvo sinulle, joka etsit rasvaa tai öljyä, on valita yksi tai useampi rasva/öljy, jota käytät ruoanlaitossa ja täydentää sitä sitten tavoitteitasi vastaavilla rasvoilla. Tämä voi olla esimerkiksi kalaöljyä tai CLA:ta. Tutustu Fitnesstukun monipuoliseen valikoimaan ja valitse sinulle sopiva tuote. Lue lisää

Ravinnosta saatavat rasvahapot vaikuttavat ihmisen terveyteen. Omega 3 rasvahapot ovat monityydyttymättömiä rasvahappoja, joihin kuuluvat meressä elävien nisäkkäiden ja kalojen sisältämä eikosapentaeenihappo eli EPA, dokosaheksaeenihappo eli DHA sekä klupanodonihappo DPA. Nämä rasvahapot ovat välttämättömiä ihmisen terveydelle ja hyvinvoinnille. Fitnesstukun valikoimista löytyy helposti nieltävä kapseli, jolla turvaat Omega 3 tarpeesi.

Omega 3 vaikutukset hyvinvointiin

Omega 3 on rasva, jota elimistö ei itse pysty tuottamaan. Se on saatava ravinnosta tai ravintolisästä. Rasvasta saadaan energiaa, joka on tärkeää ihmisen normaaleille elintoiminnoille. Ne vaikuttavat lihaksiston kuntoon, matala-asteisiin tulehduksiin sekä rasva- ja sokeriaineenvaihduntaan. Rasvan muodostumiseen tarvittavat rasvahapot ovat hiiliatomien muodostamia ketjuja. Pehmeä rasva on keskeinen ravintoaine jokaisessa terveyttä edistävässä ruokavaliossa. Kalaöljy on mainio tällaisen rasvan lähde. Pehmeä rasva on keskeisessä osassa esimerkiksi sydän- ja verisuonitautien ehkäisemisessä. Kalalla on terveyttä edistävä vaikutus, joten kalaa pitäisi sisällyttää myös aterioihin. Pehmeän rasvan saanti on tärkeää myös kohonneen verenpaineen hoidossa ja tyypin 2 diabeteksen ehkäisyssä. Kalaöljyä sisältävät Omega 3 kapselit sisältävät myös muita elimistölle tärkeitä rasvahappoja, kuten EPA ja DHA. Kalaöljy vaikuttaa myös silmien terveyteen ja hyvinvointiin.

Parhaat Omega 3 lähteet

Ravintoaineet tulisi ensisijaisesti saada ruoasta. Omaa omega 3:n saantia voi kuitenkin lisätä ravintolisien avulla. Paras näiden rasvahappojen lähde on rasvainen kala, kuten lohi ja makrilli. Muita hyviä Omega 3 lähteitä ovat Chian siemenet, saksanpähkinät, hampunsiemenet, soijapähkinät, pellavansiemenet, silakka, sardiini ja munankeltuainen. Omegan saannin kannalta kalaa tulisi syödä vähintään kaksi kertaa viikossa. Terveys ja hyvinvointi riippuu pitkälti myös omasta ruokavaliosta ja omista elämäntavoista. Mikäli oma Omega 3 rasvahapon saanti huolestuttaa, kannattaa ottaa kapseli kerran päivässä, jotta voi varmistua sen riittävästä saannista. Kapselit sisältävät myös muita hyödyllisiä aineita, kuten DHA ja D-vitamiini, jonka saanti on erityisen tärkeää pimeinä vuodenaikoina. Urheilijat hyötyvät tämän rasvahapon saannista etenkin siinä, että se vaikuttaa ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. On tärkeä pitää huolta siitä, että saa riittävästi tätä elintärkeätä rasvahappoa.

Piilota

Tuotemerkit

Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
19.90 €
17.90 €
Myyntimenestys
9.90 €
14.90 €
25%
24.67 €
32.90 €
29%
48.90 €
68.60 €
Osta Osta
34%
44.90 €
67.60 €
Osta Osta
22.00 €
33.90 €
13.90 €
42.90 €
15.00 €
15.00 €
30%
69.90 €
99.50 €
Osta Osta
39.90 €
32.50 €
29.90 €
19.00 €
27.00 €
13.50 €
10.90 €
38.00 €
23.90 €
58.00 €
29.90 €
29.00 €
14.90 €
22.90 €
21.90 €
15%
10.96 €
12.90 €
OUTLET
58%
8.00 €
18.90 €
29.90 €
8.99 €
Swedish Supplements
24.90 €