Hierontavälineet

Tästä kategoriasta löydät kaikki mahdolliset välineet tehostamaan lihasten palautumista ja käsittelemään kipeitä pisteitä. Omatoimisella hieronnalla voit pehmentää lihasj...

Tästä kategoriasta löydät kaikki mahdolliset välineet tehostamaan lihasten palautumista ja käsittelemään kipeitä pisteitä. Omatoimisella hieronnalla voit pehmentää lihasjumeja ja lieventää lihaskipuja.

Lue lisää

Hyvä hierontaan ja treeniin

Trigger Rollerit ja Foam Rollerit toimivat täydellisesti hieronnassa ja loukkaantumisia ennaltaehkäisevissä harjoituksissa. Super helppokäyttöiset ja erittäin tehokkaat! 

Voimaharjoittelu ja kuntotreeni kotona

Kun sinulla on mahdollisuus treenata kotona, ei ole enää mitään syytä skipata treenejä. Päivästä löytyy aina 5 tai 10 minuuttia, jotka voi hyödyntää treeniin, näin on suurempi todennäköisyys, että treenit tulee myös tehtyä. Osta tarvitsemasi treenivälineet ja käynnistä kotitreenit, sinulla on näin parempi mahdollisuus onnistua. Jos et halua ostaa treenilaitteita, pääset pitkälle jo parilla käsipainolla, foam rollerilla ja hyppynarulla, sekä siisteillä treenivaatteilla, joissa tunnet olosi hyväksi. 

Täydellinen treeniväline sinulle! 

Jos tykkäät treenaamisesta ja haluat täydentää treenejä kotona, on sinulla hyvät mahdollisuudet luoda oma treeninurkka kotiin. Pakollinen hankinta sinne on foam rolleri, myös trigger rolleriksi kutsuttu. ”Trigger Point Therapy” auttaa lihasten palautumisessa. Triggerpisteet ovat kuin pieniä solmuja, jotka kehittyvät loukkaantuneissa tai ylirasittuneissa lihaksissa, Triggerpisteterapia lieventää näitä kipuja ja lihasjumeja. 
 

Piilota
Suosituimmat kategoriat Hierontavälineet

Tuotemerkit

Keskeytä
Käytä suodatusta
Edullinen
169.15 €
Alhaisin hinta 169.15 €
Alhaisin hinta 169.15 €
Edullinen
79.92 €
Alhaisin hinta 79.92 €
Alhaisin hinta 79.92 €
Myyntimenestys
43.90 €
Myyntimenestys
21.90 €
949.90 €
Osta
Osta
+ 1 väri
99.90 €
20%
29.92 €
39.90 €