0
0

Toimitusehdot

Tilausvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksen kanssa.

Toimitus

Normaalisti pakettisi on perillä 3-5 päivässä. Suurempien kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi. Pienemmät tilaukset, joissa joku tuotteista on loppunut, lähetetään heti, kun tuote saapuu varastoon. Pidätämme oikeuden poistaa tilauksesta loppuunmyydyt tuotteet. Valitset haluamasi toimitustavan kassalla.

Toimitusalueemme kattaa koko Suomen, Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Budbee-kotiinkuljetus

  • Kotiinkuljetus
  • Toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen valittuna aikana
  • Saatavilla pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa

Kotiinkuljetus arki-iltaisin klo 17-22. Toimituskulut 6,90€ alle 49€ tilauksiin, 1,90€ yli 49€ tilauksiin. Ilmainen yli 89€ tilauksiin.

Budbee lähettää sinulle tekstiviestitse seurantalinkin, kun lähetys on saapunut lajittelukeskukselle, voit sitten valita toimitusajankohdan ja ilmoittaa tarvittaessa ovikoodin. Voit myös seurata autoa reaaliajassa vielä tarkemman toimitusajan saadaksesi. Normaalisti pakettisi on perillä 3-5 arkipäivän sisällä.

Mikäli et ole kotona toimitushetkellä, saat tekstiviestitse ilmoituksen, ettei toimitus onnistunut ja voit valita uuden toimitusajan. Voit myös valita toimituksen oven ulkopuolelle, tämän vaihtoehdon löydät seurantalinkistä, jonka Budbee lähettää tekstiviestitse. Lisätietoja palvelusta löydät osoitteessa https://www.budbee.com/fi/

 Posti noutopiste

  • Toimitus valitsemaasi noutopisteeseen

Posti toimittaa pakettisi tilauksen yhteydessä valittuun noutopisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse ja sähköpostitse, kun paketti on noudettavissa. Pakettia säilytetään noutopisteellä 7 päivää. Toimituskulut 7€ alle 49€ tilauksiin, yli 49€ tilauksiin ilmainen. Normaalisti pakettisi on perillä 3-5 arkipäivän sisällä.

 Posti kotiinkuljetus

  • Kotiinkuljetus
  • Toimitukset ma-pe klo 9-21

Saat tilauksesi kotiinkuljetettuna valitsemaasi aikaan. Posti lähettää sinulle tekstiviestin, josta saat valittua haluamasi toimitusajan kolmesta vaihtoehdosta klo 09-21 välillä. Toimituskulut 14,90€.

Valittavissa olevat toimitusajat vaihtelevat asuinpaikastasi riippuen.

Posti FastTrack

  • Pikatoimitus 1-2 päivää
  • Saatavilla pääkaupunkiseudulla
  • Toimitukset myös lauantaisin

Postin FastTrack -palvelu on pikatoimitus pakettiautomaattiin, saatavilla alueilla, joiden postinumero on 00-, 01- tai 02 -alkuinen. Toimituskulut 8,90€ alle 49€ tilauksiin, 1,90€ yli 49€ tilauksiin.

Tee tilauksesi ennen klo 09:00, niin lähetämme sen samana päivänä ja pääset noutamaan sen Smartpost-automaatista jo seuraavana arkipäivänä klo 19 mennessä.

Noutamatta jätetty paketti

Jos asiakas ei nouda pakettia, on Fitnesstukulla oikeus veloittaa asiakkaalta 25€ työ- ja toimituskuluja. Huomioi, että peruutusoikeus ja ilmainen palautus eivät koske noutamatta jätettyjä paketteja.