Painoliivit

Painoliivi tuo lisää haastetta harjoitteluun. Tarjonnastamme löydät markkinoiden parhaimmat ja laadukkaimmat painoliivit....

Painoliivi tuo lisää haastetta harjoitteluun. Tarjonnastamme löydät markkinoiden parhaimmat ja laadukkaimmat painoliivit.

Lue lisää

Hyvä tapa maksimoida treenitulokset keholle hellävaraisella tavalla on käyttää painoliiviä. Sellaisen avulla nostat kehonpainoasi tilapäisesti, tämä lisää treenin tehokkuutta, ja voit jatkaa sillä treenitekniikalla, jonka osaat ja josta pidät. 

Treenaa painoliivin kanssa

Rankkaan treeniin, joka vie sinut pitkälle, on olemassa valtavasti siistejä välineitä. Lisää painoa ja vie itseäsi uusille tasoille esimerkiksi painoliivin avulla. Kun teet harjoituksesi, painoliivi lisää niiden haastavuutta kunnolla. Liivi tuo lisäkuormitusta, mutta säilytät edelleen treenimuotosi edut, kuten kehonhallinnan ja läsnäolon. Voit säätää painoliivin painoja itsellesi sopivalle tasolle ja saat näin treenistäsi enemmän irti. Painoliivi on täydellinen sinulle, joka haluat viedä kehonpainotreenisi seuraavalle tasolle. 

Lisää suorituskykyä painoliivillä

Painoliiveistä on tullut melko tavallisia juoksussa ja funktionaalisessa treenissä, vaikka niitä voi luonnollisesti käyttää kaiken tyyppisessä liikunnassa. Liivi haastaa sinut tekemän hieman enemmän töitä, jaksa enemmän ja nopeammin, se saa sinut suoriutumaan maksimaalisesti. Nykyisin painoliivit, joita on monen mallisia, ovat slimmattuja. Se tekee niistä erittäin miellyttäviä käytössä eivätkä ne vaikuta liikkuvuuteen tai notkeuteen. Jos haluat haastaa itsesi esimerkiksi leuanvedoissa, ota painoliivi mukaan. Sen lisäämä paino saa lihakset tekemään enemmän töitä ja tekee harjoituksesta tehokkaamman. Minimoidaksesi loukkaantumisriskin, aloita kevyemmillä painoilla ja lisää liiviin enemmän painoja tekniikan ja voiman kehittyessä. 

Säädettävät painoliivit tekevät kehonpainon säätämisestä ja treenistä helppoa 

Fitnesstukusta löydät laajan valikoiman painoliivejä, esimerkiksi Master Painoliivi 20 kg, jotka soveltuvat hyvin funktionaaliseen treeniin niiden tukevan istuvuuden ansiosta. B.C Painoliivi 10/20 kg Master Fitnessiltä on toinen korkealaatuisista painoliiveistämme, joka on monien mielestä yksi parhaita painoliivejä funktionaaliseen treeniin. Liivissä on tukevat olkatoppaukset ja vahvat kiristysremmit yläkropan ympäri. Huomaathan, että tämä liivi toimitetaan ilman painoja, liivissä on taskut 18 painolle. Painot myydään erikseen 10kg ja 20kg seteissä. Sinulle, joka haluat suoraan raskaaseen treeniin, OMPU 30kg painoliivi on täydellinen valinta. Painoa saat tietysti säädettyä itse. 

Piilota
Myyntimenestys
169.90 €
Myyntimenestys
21%
169.00 €
214.80 €
Seuraa
Seuraa
20%
134.92 €
179.90 €