Otelujuus

Suorittaessasi rankkaa voimaharjoittelua, saattaa ote olla se, joka pettää ennen kuin työskentelevät lihakset ehtivät väsyä. Jotta voisit välttää tällaisen turhan liikesa...

Suorittaessasi rankkaa voimaharjoittelua, saattaa ote olla se, joka pettää ennen kuin työskentelevät lihakset ehtivät väsyä. Jotta voisit välttää tällaisen turhan liikesarjojen keskeytymisen ja keskittyä itse lihaksen väsyttämiseen, tulee otevoiman olla riittävä.

Lue lisää

Otevoimaa ja otteen pitävyyttä voit harjoittaa täältä löytyvien välineiden avulla. Otelujuutta kehittävät välineet vahvistavat sormia, ranteita sekä kyynärvarsia, jotka kaikki ovat mukana otteen pitävyydessä.

Useita eri vaihtoehtoja

Täältä löydät todella hyvän valikoiman treenivälineitä otevoiman kehittämiseen, eri hintaluokissa, jotta löydät juuri sinulle sopivan tuotteen, riippumatta siitä onko tavoitteesi proaktiivisesti lisätä voimaa vai reaktiivisesti kuntoutuksena. Suurin osa korkealla tasolla treenaavista sisällyttää treeneihin jonkinlaista treeniä otevoimalle, sillä käsilihasten koordinaatiokyky ja kestävyys ovat tärkeitä. Treenaa näitä tärkeitä lihaksia tehokkaasti grippereiden ja muiden välinen avulla. 

Vahvistaa myös kyynärvarsia ja ranteita

Otevoimatreeni ei vahvista ainoastaan käsiä ja sormia. On olemassa myös välineitä, joiden avulla treenaat samalla kyynärvarsia ja saat aikaan hikiset treenit, joilla saat rakennettua hyvän pohjan suuremmille käsilihaksille. Nämä lihakset unohtuvat usein, mikä on harmi, sillä hyvin treenatut kyynärvarret ovat sekä esteettisesti miellyttävät että tärkeät, jotta jaksat treenata kunnolla ja oikein tulevaisuudessa. Myös ranteet saavat osansa, kun käytät aikaa erilaisiin otevoimatreeneihin, mikä on erittäin hyvä ehkäisemään loukkaantumisia.

Piilota
Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
+ 10 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 10 vaihtoehtoa
51.90 €
Osta
Osta
Myyntimenestys
23.90 €
19.90 €
Osta
Osta
20%
7.42 €
Alhaisin hinta 9.90 € (-25%)
Alhaisin hinta 9.90 € (-25%)
+ 4 vaihtoehtoa
71.90 €
Osta
Osta
20%
11.17 €
Alhaisin hinta 14.90 € (-25%)
Alhaisin hinta 14.90 € (-25%)
20%
5.17 €
Alhaisin hinta 6.90 € (-25%)
Alhaisin hinta 6.90 € (-25%)