Magnesiumi

Magnesium on tärkeä tekijä aineenvaihdunnan toiminnan kannalta ja ihmiselle välttämätön kivennäisaine. Magnesiumia saadaan ravinnosta pääsääntöisesti viljatuotteista ja k...

Magnesium on tärkeä tekijä aineenvaihdunnan toiminnan kannalta ja ihmiselle välttämätön kivennäisaine. Magnesiumia saadaan ravinnosta pääsääntöisesti viljatuotteista ja kasviksista. Magnesiumlisä voi olla joskus tarpeen, mikäli sitä ei ravinnosta saa tarpeeksi. Magnesiumista sanotaan olevan apua niin suonenvetoihin kuin lihaskramppeihin ja myös hermoston rauhoittumiseen. Tämä onkin hyvä apu illalla rauhoittaa elimistö unta varten. Magnesiumin tarvetta lisäävät esimerkiksi runsas hikoilu ja stressi.

Lue lisää

Magnesium ja kuinka sitä saadaan elimistöön

Magnesium auttaa ihmistä voimaan hyvin ja elämään täysipainoista elämää. Magnesiumin puute ei ehkä näy kovin helposti, mutta sen edut tulet huomaamaan käytössä nopeasti. Kärsitkö krampeista lihaksissasi? Fitnesstukku tarjoilee sinulle kattavan valikoiman erilaisia ja eri vahvuisia magnesiumvalmisteita. Magnesiumia voit ottaa tabletteina, kapseleina ja sitä löytyy myös öljynä. Öljymuotoisena tämä sopii erinomaisesti myös hierontaan, jolloin sitä voi käyttää täsmäapuna kolottaviin ja kireisiin lihaksiin. Mineraalit ovat joukko, joista noin parikymmentä on ihmiselle välttämättömiä, siis kivennäisaineita. Näitä tulisi välttämättä saada ravinnosta ja magnesiumkin kuuluu näihin elintärkeisiin aineksiin. Magnesiumin lähteet ovat melko monipuolisia. Pääosin sitä saadaan viljatuotteista ja kasviksista, mutta myös monista muista elintarvikkeista. Erityisen hyviä lähteitä ovat täysviljatuotteet, kasvikset, sisäelimet ja liha.

Magnesium, miksi tarvitsen sitä purkista?

Magnesiumlisä on tarpeen, mikäli hikoilet runsaasti, urheilet, stressaat reilusti, olet raskaana tai imetät. Magnesium rauhoittaa hermostoasi ja helpottaa kramppeja lihaksissasi. On sen myös todettu helpottavan epäsäännöllistä sykettä. Ummetuksesta kärsiville tästä voi olla myös loistava apu ja korvike muille tuotteille. Ota illalla, rauhoitut mukaville yöunille ja aamukin lähtee käyntiin taas helpommin. Fitnesstukku on luonut valikoiman, josta löytyy apua useisiin tarpeisiin, kaikille tarvitsijoille. Tämä kivennäisaine on myös hyvänä apuna makeanhimon kanssa painiessa. Magnesiumin saannista kannattaa huolehtia, vaikka sen puutostilat eivät ole kovinkaan yleisiä. Oireina puutostilassa voivat esimerkiksi olla krampit, iho-oireet, levottomat jalat, rytmihäiriöt ja korkea verenpaine. Magnesiumia et herkästi voi liikaa ottaa, sillä se ei kerry terveelle ihmiselle elimistöön vaan ylimääräinen tulee ulos luonnollisia teitään. Ota siis tämäkin elimistösi tarve tosissasi.

Piilota

Tuotemerkit

Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
9.90 €
24.90 €
Osta
Osta