Muut juomat

On monia tilanteita, jolloin tarvitaan jotain muuta, kuin tavallista vettä. Ennen treeniä, sen aikana tai sen jälkeen tämä on itsestäänselvyys, mutta myös kuumana päivänä...

On monia tilanteita, jolloin tarvitaan jotain muuta, kuin tavallista vettä. Ennen treeniä, sen aikana tai sen jälkeen tämä on itsestäänselvyys, mutta myös kuumana päivänä, jolloin on paljon tekemistä tai kun vain tekee mieli jotain hyvää. Kaikkiin näihin tilanteisiin on tarjolla erilaisia juomia, ja ne vaihtelevat sisällöltään. Yleisesti niitä kutsutaan funktionaalisiksi juomiksi, koska ne täyttävät tietyn tehtävän.

Lue lisää

Kofeiinilla vai ilman? 

Funktionaaliset juomat voidaan jakaa moneen eri kategoriaan, mutta yksi tärkeä erottava tekijä on se, onko niissä kofeiinia vai ei. Kofeiinipitoiset juomat toimivat ehdottomasti parhaiten silloin, kun tarvitaan lisää energiaa, keskittymistä ja jaksamista. Samaan aikaan ne eivät ole paras valinta liian myöhään illalla, koska kofeiini voi häiritä unta. Silloin on parempi valita juoma, jossa ei ole kofeiinia. Kofeiinipitoisuus voi vaihdella suuresti eri tuotteiden välillä, joten lue sisällysluettelo huolellisesti. 

 

Valitse juomat tilanteen mukaan 

Kofeiini ei ole ainoa suuri erottava tekijä kaikkien saatavilla olevien juomien välillä. Monet juomat sisältävät myös vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja sekä yrtti- ja kasviuutteita. Löytääksesi oikean juoman  suuresta valikoimasta hyvä idea on lähteä liikkeelle omista tarpeistasi ja siitä, milloin juoma on tarkoitus nauttia. Lataus ennen kovaa treeniä vaatii aivan erilaisia ​​aineksia kuin silloin, kun on aika rentoutua illalla. 

 

Paljon valinnanvaraa 

Fitnesstukulta löydät laajan valikoiman erilaisia ​​juomia. Löydät tuotteita, joissa on erilaisia ​​määriä ja erityyppisiä aminohappoja, kofeiinia, vitamiineja, kivennäisaineita ja paljon muuta. Makujen valikoima on valtava, juomia on saatavana hiilihapotettuna ja ilman, luonnollisilla maulla hedelmistä lähes maustamattomaan ja kaikkea tölkeistä pulloihin. 

 

Jokaiselle on löytyy juomia. Useimmille niille yhteistä on se, että ne on helppo kuljettaa mukana, niillä on tietty käyttökohde ja ne maistuvat parhaalta jäähdytettynä. Tutustu Fitnesstukun valikoimaan ja löydä juuri sinun suosikkisi!

Piilota

Tuotemerkit

Maku

Keskeytä
Käytä suodatusta
30%
+ 1 vaihtoehto
30%
+ 1 vaihtoehto
4 arvostelu
15.33 €
21.90 €
Osta
Osta
15%
+ 4 vaihtoehtoa
15%
+ 4 vaihtoehtoa
18 arvostelu
38.16 €
44.90 €
Osta
Osta
+ 9 vaihtoehtoa
+ 9 vaihtoehtoa
4 arvostelu
23.90 €
Osta
Osta
+ 3 vaihtoehtoa
30.90 €
Osta
Osta
+ 5 vaihtoehtoa
+ 5 vaihtoehtoa
3 arvostelu
1.90 €
Osta
Osta
+ 2 vaihtoehtoa
23.90 €
Osta
Osta