Asiakasklubin ehdot

Yleistä

Hyväksyt nämä ehdot, kun sinusta tulee Fitnesstukun asiakasklubin jäsen. Asiakasklubi ntarjoaa Health and Sports Nutrition Group HSNG AB, Y-tunnus 556564–4258, Sveavägen 151, 113 46 Stockholm, Sweden. Ehdot koskevat vain asiakasklubiamme. Ostoja, maksuja ja toimituksia koskevat eri ehdot, jotka löytyvät osoitteesta www.fitnesstukku.fi. Sieltä löytyvät mm. ohjeet palautuksia ja peruutusoikeutta koskien.

Jäsenyys ja rekisteröityminen

Ollaksesi jäsen sinun tulee olla yli 18-vuotias. Vain yksityishenkilöt voivat hakea jäsenyyttä asiakasklubista. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Jäsenyyttä ei saa käyttää ammatillisessa tarkoituksessa ja vain sinulla on oikeus jäsenyyteen.

Jäsenyytesi tuo sinulle monia etuja:

  • rajoitettuja tarjouksia
  • pääsyn jäsenhintoihin
  • mahdollisuuden alennuksiin

Rekisteröit jäsenyytesi syöttämällä etunimesi, sukunimesi ja matkapuhelinnumerosi. Ne syötetään napsauttamalla ”Liity jäseneksi”.

Kun olet tehnyt sen, on mahdollista antaa muita yhteystietoja. Jotta saat kaikki ajankohtaiset tarjoukset, sinun on annettava kaikki yhteystietosi, koska ilmoitamme tietyt tarjoukset vain tietyllä kanavalla, esim. tekstiviestillä. Saadaksesi kaikki edut, sinun pitää myös ilmoittaa meille yhteystietojesi muutoksista.

Arvostelupyyntö tilaamiasi tuotteita koskien voidaan lähettää sinulle jäsenenä tehdyn tilauksen jälkeen. Arvostelut, joista on tykätty eniten nostetaan esiin tuotesivulla top-arvosteluina. Viimeisimmät arvostelut näytetään myös verkkokaupassa.

Jotta saisit asianmukaisia tarjouksia kohdennetun markkinointimme kautta, analysoimme ja suoritamme profiloinnin, joka perustuu muun muassa antamiisi henkilötietoihin ja ostokäyttäytymiseesi sivuillamme. Kattavat tiedot siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, saat lukemalla tietosuojamenettelymme, joka löytyy täältä.

Jäsenyys on ilmainen ja kortiton. Voit käsitellä jäsenyyttäsi verkkosivumme kautta.

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja kumpi tahansa osapuoli voi irtisanoa sen milloin tahansa. Jäsenyytesi loppuu viimeistään 30 päivää sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen irtisanomisestasi. Meillä on myös oikeus lopettaa jäsenyys välittömästi, jos rikot näitä ehtoja.

Vastuunrajoitus

Emme vastaa teknisistä vioista johtuvista menetyksistä ja vahingoista, heikentyneistä toiminnoista tai muista vastaavista virheistä, jotka liittyvät asiakasklubiin.

Tiedot ym.

Lisätietoja asiakasklubistamme saat kääntymällä asiakaspalvelumme puoleen, johon voit ottaa yhteyttä täältä.

Nämä ehdot ovat voimassa 4.2.2022 alkaen. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia ehtoihin. Kaikki muutokset julkaistaan verkkosivullamme.