MSM

Mikä on MSM? MSM on lyhenne englanninkielisestä sanasta ‘methylsulfonylmethane’, jota suomeksi kutsutaan nimellä dimetyylisulfoni. MSM on orgaaninen yhdiste, joka sis...

Mikä on MSM? MSM on lyhenne englanninkielisestä sanasta ‘methylsulfonylmethane’, jota suomeksi kutsutaan nimellä dimetyylisulfoni. MSM on orgaaninen yhdiste, joka sisältää rikkiä. Tämä yhdiste on yleinen monissa elintarvikkeissa ja eläimissä, ja sitä löytyy luonnostaan myös ​​meistä. MSM:n määrää elintarvikkeissa ei kuitenkaan voi verrata siihen, kuinka paljon sitä on mahdollista saada ravintolisän kautta.

Lue lisää

MSM ja nivelet 

MSM on rikin luovuttaja. Elimistö käyttää rikkiä useissa eri kudoksissa ja sitä löytyy muun muassa nivelkudoksesta. Tämän seurauksena MSM:stä on tullut niin suosittu, että Fitnesstukulla on oma MSM & nivelet -tuotekategoriansa. Täältä löydät MSM:ää sekä puhtaassa muodossa että yhdessä muiden ainesosien kanssa. Esimerkiksi Star Nutritionin Ultimate MSM -tuotteessa on myös yleistä MSM:ää ja korkealaatuista MSM:ää, kuten OptiMSM®. 

 

MSM ja muut ainesosat 

MSM on fantastinen aine ja sitä voidaan käyttää puhtaassa muodossa. Sitä voidaan myös yhdistää muihin ainesosiin. Esimerkiksi useat tuotteet sisältävät jo C-vitamiinia, joka on tärkeää sekä normaalille kollageenin että ruston muodostumiselle. MSM sopii yhteen myös ruusunmarjojen ja kollageenijauheen kanssa. Voit valita, haluatko käytännöllisyyttä valmiin tuotteen muodossa vai hankkia kaikki ainesosat yksitellen ja tehdä oman yhdistelmäsi. 

 

Laaja valikoima tuotteita 

Fitnesstukulla on laaja valikoima MSM-tuotteita. MSM:ää on saatavana puhtaana jauheena, mutta myös kapseleina. Sitä on saatavana puhtaassa muodossa ja yhdistettynä muihin ainesosiin, ja voit valita premium-MSM:n tai tavallisen version. Tutustu Fitnesstukun valikoimaan ja löydä juuri sinun suosikkisi!

Piilota

Tuotemerkit

Koostumus

Keskeytä
Käytä suodatusta
25%
18.67 €
Alhaisin hinta 24.90 € (-25%)
Alhaisin hinta 24.90 € (-25%)
Määräalennus
Määräalennus
11 arvostelu
6.90 €
30%
24.43 €
Alhaisin hinta 34.90 € (-30%)
Alhaisin hinta 34.90 € (-30%)
Määräalennus
Määräalennus
0 arvostelu
29.90 €
Määräalennus
14.00 €
Määräalennus
Määräalennus
3 arvostelu
14.90 €
Määräalennus
Määräalennus
0 arvostelu
22.00 €