Levytangot

Levytanko on ensimmäinen askel kun haluat luoda monipuolisen kotikuntosalin. Levytangon avulla voi treenata miltei kaikkia kropanosia. Fitnesstukulta löydät levytankoja k...

Levytanko on ensimmäinen askel kun haluat luoda monipuolisen kotikuntosalin. Levytangon avulla voi treenata miltei kaikkia kropanosia. Fitnesstukulta löydät levytankoja kotikäyttöön 25mm ja 50mm kooissa.

Lue lisää

Soveltuu loistavasti kotiin

Tiedämme, miten stressaavaa arki voi olla. Paljon tekemistä ja vähän aikaa. Voi siis olla haastavaa löytää arjesta aikaa vielä salilla käymiseen. Loistava ratkaisu tähän on tietysti treenata kotona. Jos sinulla on saatavilla tanko ja levypainoja, voit treenata juuri silloin, kuin itsellesi sopii, eivätkä kuntosalien aukioloajat eikä sinun tarvitse priorisoida muita asioita arjesta pois. Täydellinen ratkaisu sinulle, jolla on halua treenata,  lisätä voimaa ja voida paremmin.

Kaikki levytangollesi

Meiltä löydät kaiken tarvittavan tehokkaaseen kotitreeniin. Täältä löydät laajan valikoiman levytankoja, levytankosuoja ja lukkoja. Meillä on myös hyviä treeniohjelmia, jotta treenaat oikein ja saavutat asettamasi tavoitteet, omassa tahdissasi. Tehokas voimaharjoittelu lisää energiaa, parantaa ryhtiä, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Jo 15 minuutin treeni ohjelmaa seuraten voi olla riittävä kehittämään voimaa parantamaan kuntoa. Meillä on varusteet, jos sinulla on tahtoa.

Piilota

Tuotemerkit

Levytangot tyyppi

Keskeytä
Käytä suodatusta
Monthly highlight
89.94 €
Myyntimenestys
129.90 €
Myyntimenestys
84.90 €
Edullinen
196.00 €
Alhaisin hinta 196.00 €
Alhaisin hinta 196.00 €
+ 2 vaihtoehtoa
22.90 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
29.90 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
37.90 €
Osta
Osta
+ 1 väri
109.90 €
+ 1 väri
109.90 €