Crosstrainerit

Crosstrainerit ovat monipuolinen kunnon kohottajat. Kehittää kuntoa sekä koko kropan lihaksistoa. Erinomainen laite myös kropan koordinaatiolle. Monen lempilaite mitä tul...

Crosstrainerit ovat monipuolinen kunnon kohottajat. Kehittää kuntoa sekä koko kropan lihaksistoa. Erinomainen laite myös kropan koordinaatiolle. Monen lempilaite mitä tulee kotitreenilaitteisiin!

Lue lisää

Mitä Crosstrainer-harjoittelu tarkoittaa?

Jos et ole aiemmin treenannut crosstrainerillä, se on yhdistelmä rapputreeniä, kuntopyörää ja juoksumattoa. Alakropan lisäksi treenaat myös ylävartaloa laitteen vedettävien kahvojen avulla, samalla kun poljet. Aktivoit näin koko kroppaa ja treeni vastaa teholtaan suunnilleen reipasta powerwalkia luonnossa. Laite on hyvä sekä sinulle, joka haluat pudottaa painoa että kuntoutukseen. Kiitos laitteen rakenteen, se ei juurikaan rasita niveliä. 

Rasvanpoltto treenissä

Koska laite on melko kompakti eikä vie valtavasti tilaa, moni ostaa crosstrainerin kotikäyttöön. Kompakti koko yhdistettynä tehokkaaseen treeniin ja rasvanpolttoon on tehnyt laitteesta hyvin suositun. Vaikka laite voi kehuskella polttavansa enemmän kaloreita, kuin muut laitteet, riippuu treenin teho tietysti siitä, millä vastuksella laitetta käytetään. Vastustasoja on monta, joten voit aloittaa kevyesti ja lisätä vastusta, kun kuntosi kasvaa.  

Valitse oikea crosstrainer

Crosstrainereitä on markkinoilla monenlaisia, eri hintaisia ja eri merkkisiä. Löydät meiltä laitteita esimerkiksi Reebokilta, Casallilta, Abilicalta ja Titan Fitnessiltä, muutamia mainitaksemme. Kun on aika ostaa uusi laite, voi siis helposti tuntua, että tästä viidakosta on vaikea löytää oikea crosstrainer juuri sinulle. Saatavilla on esimerkiksi kahta tyyppiä, yksi on takavetoinen ja toinen etuvetoinen. Selventääksemme näiden eroa, etuvetoinen crosstrainer on tasaisempi ja vähentää rasitusta polville, harjoittelua voi verratta latuhiihtoon. Takavetoisen askelpituus on noin 30-40 cm ja liikerata on enemmän ovaali. Tämän tyyppinen laite sopii heille, jotka eivät kaipaa kovempaa treeniä, laitteen liike on verrattavissa sauvakävelyyn, liikerata on pidempi ja intensiivisempi.

Piilota
Keskeytä
Käytä suodatusta
129.90 €
Edullinen
Edullinen
0 arvostelu
649.90 €
Alhaisin hinta 649.90 €
Alhaisin hinta 649.90 €
639.90 €
1,079.90 €
449.00 €
+ 1 vaihtoehto
+ 1 vaihtoehto
1 arvostelu
59.90 €
Osta
Osta
Edullinen
379.00 €
Alhaisin hinta 379.00 €
Alhaisin hinta 379.00 €
22%
749.00 €
Alhaisin hinta 959.90 € (-22%)
Alhaisin hinta 959.90 € (-22%)