Kre-Alkaliini

Mikä on kreatiini? Kreatiini on yksi laajimmin käytetyistä ja arvostetuimmista ravintolisistä maailmassa. Kreatiini on kehokohtainen aine, jota löytyy myös ruoasta, e...

Mikä on kreatiini? Kreatiini on yksi laajimmin käytetyistä ja arvostetuimmista ravintolisistä maailmassa. Kreatiini on kehokohtainen aine, jota löytyy myös ruoasta, erityisesti punaisesta lihasta. Riittävien määrien saavuttaminen tutkimuksissa esitettyjen harjoitustulosten saavuttamiseksi vaatii suuria ruokamääriä, enemmän kuin mitä on käytännöllistä tai terveellistä syödä. Siksi kreatiinilisät ovat melkein välttämättömiä sinulle, joka haluat saada kaiken irti treeneistäsi. Kreatiini on fosfaatin luovuttaja, joka auttaa kehoa lataamaan ATP:tä, kun keho käyttää tätä ainetta liikkumiseen. ATP on ensimmäinen energianlähde, jota keho käyttää kaikenlaisten liikuntamuotojen yhteydessä, myös kuntosalilla.

Lue lisää

Mitä vaikutuksia kreatiinilla on? 

Kreatiini on nykyään hyvin tutkittu aine ja sen vaikutukset tunnetaan hyvin. Se, että urheilijat ympäri maailmaa arvostavat sitä niin paljon, johtuu siitä, että kreatiini lisää työkykyä lyhytaikaisen ja hyvin intensiivisen harjoittelun aikana. Vaikutus saavutetaan nauttimalla 3 grammaa päivässä, ja se on yleensä havaittavissa siten, että on mahdollista tehdä muutama toisto enemmän sarjojen aikana, jotka muuten olisivat haasteellisia. 

 

Maailmankuulu Kre-Alkalyn 

Kreatiinia on olemassa monia eri muotoja yksinkertaisesta erittäin edistyneisiin. Yksi suosituimmista muodoista on Kre-Alkalyn. Tämä on täysin ainutlaatuinen kreatiinin muoto, jonka suosio ei ole koskaan vähentynyt vuosien saatossa. Kre-Alkalyn on mikronisoitu ja pH-puskuroitu kreatiini, joka ei vaadi niin suuria annoksia kuin esimerkiksi kreatiinimonohydraatti. Kre-Alkalyn on nykyään ilmeinen valinta monien urheilijoiden keskuudessa, jotka etsivät tehokasta kreatiinia. 

 

Kuinka Kre-Alkalyniä käytetään? 

Kre-Alkalyn ei vaadi latausvaihetta ja on erittäin suosittu käytettäväksi juuri ennen harjoittelua. Kre-Alkalyn on usein saatavana helppokäyttöisten kapseleiden muodossa, mikä tarkoittaa, että annostus on aina tarkka. Löydät Kre-Alkalynin myös monista muista tuotteista, kuten PWO:sta. Kre-Alkalyniä tulee käyttää päivittäin parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. Ota annos ennen harjoittelua. Vapaapäivinä voit ottaa annoksen milloin tahansa päivän aikana. 

 

Fitnesstukulla on laaja valikoima tuotteita, joissa Kre-Alkalyn on ainoa ainesosa, mutta myös tuotteita, joissa Kre-Alkalyn on mukana edistyneemmässä koostumuksessa.

Piilota

Tuotemerkit

Koostumus

Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
Määräalennus
Myyntimenestys
Määräalennus
23.90 €
Määräalennus
34.90 €
Määräalennus
39.90 €
20%
51.92 €
Alhaisin hinta 64.90 € (-20%)
Alhaisin hinta 64.90 € (-20%)
Määräalennus
42.90 €
Määräalennus
42.90 €