Penkit

Penkit ovat harjoittelun perusvälineitä. Ne ovat hyvä investointi kotisalille kun treenaat etenkin vapailla painoilla ja levypainoilla!...

Penkit ovat harjoittelun perusvälineitä. Ne ovat hyvä investointi kotisalille kun treenaat etenkin vapailla painoilla ja levypainoilla!

Lue lisää

Hyvät treenipenkit ovat salilla tärkeitä, niiden tulee olla tukevia, säädettäviä ja helposti siirrettäviä. Tukeva treenipenkki auttaa sinua saamaan treenistä kaiken irti! Penkki kotona mahdollistaa treenin suorittamisen omilla ehdoillasi, myös silloin, kun et ehdi salille asti!

Loistava monipuoliselle kotisalille

Moni treenistä kiinnostunut haaveilee kotisalista, sillä treeniä saa silloin täydennettyä paljon yksinkertaisemmin ja treenaamaan pääsee silloinkin, kun ei tee mieli lähteä kotoa minnekään. Salipenkki on täydellinen kotisalille ja muutamilla lisävarusteilla sinulla on kotisali, josta olet haaveillut. Penkki on tärkeä varuste kokonaisvaltaiseen treeniin. 

Kokoon taittuvat penkit vievät vähän tilaa

Vaikka miten haluaisit, tilaa ei aina riitä kotisalia varten, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettet voisi treenata penkillä kotona. Kokoon taittuvat penkit vievät hyvin vähän tilaa ja voit helposti ottaa sen esiin tarvittaessa. Treenin päätteeksi saat sen helposti taitettuna säilytykseen sohvan taakse, sängyn alle tai vaatekaappiin. Loistava ratkaisu sinulle, jolla on tilaa rajoitetusti, mutta haluat kuitenkin treenata kotona. 

Valitse oikea malli treeniisi

Treenipenkeistä on tärkeää valita oikea malli, jotta se sopii juuri sinun treeniisi. Jos olet aloitteleva treenaaja, voi olla hyvä käydä salilla ja katsoa erilaisia penkkejä ja valita sitten omaan tarkoitukseesi parhaiten sopiva. Saatavilla on monia malleja, osa kestää todella raskaat painot ja osa on muotoiltu enemmän liikkuvuuteen ja joustavuuteen. Valitse penkki, joka soveltuu sellaiseen treeniin, jota tavallisesti teet. 

Piilota

Tuotemerkit

Treenipenkit

Keskeytä
Käytä suodatusta
JÄSENKAMPANJA
JÄSENKAMPANJA
1 arvostelu
149.90 €
189.00 €
0 arvostelu
89.90 €
244.90 €
25%
299.25 €
Alhaisin hinta 399.00 € (-25%)
Alhaisin hinta 399.00 € (-25%)
419.90 €
25%
262.42 €
Alhaisin hinta 349.90 € (-25%)
Alhaisin hinta 349.90 € (-25%)
369.90 €