Joogamatot

Joogamatto on melkein yksi oleennaisista varusteista kaikkeen joogatreeniin. Fitnesstukulta löydät laadukkaan valikoiman joogamattoja erillaisiin joogatreeneihin, kuten r...

Joogamatto on melkein yksi oleennaisista varusteista kaikkeen joogatreeniin. Fitnesstukulta löydät laadukkaan valikoiman joogamattoja erillaisiin joogatreeneihin, kuten rentoutusjoogaan, Yinyjoogaan, Ashtangajoogaan sekä Bikram joogaan. Meiltä löytyy joogamattoja myös eri materiaaleista. Löydä siis juuri sinulle sopiva joogamatto!

Lue lisää

Mikä on joogamatto?

Joogamatto on tavallisesti hieman klassista treenimattoa ohuempi. Syy tähän on se, että joogaharjoituksissa on tärkeää löytää tasapaino, paksu matto tekee tästä vaikeampaa. 
•    Joogamatto: n. 4mm paksu (saatavilla myös 2mm, 5mm ja 6mm)
•    Treenimatto: Vähintään 1 cm paksu

Valitse oikea joogamatto

Etsitkö paksua joogamattoa vai tyylikästä treenimattoa herkullisella designilla? Meiltä löydät etsimäsi. Löydät useita eri kuvioita, värejä ja paksuuksia. Matoista on helppo pitää huolta, ne puhdistetaan tarpeen mukaan kostealla rätillä ja miedolla puhdistusaineella. Mattoja on erilaisia eri harjoituksiin ja liikkeisiin. Oletpa sitten vasta aloittanut, kokenut joogi tai treeniä rakastava, meiltä löytyy matto sinulle mukaan luontoon, salille, tai kotiin. 

Mitä jooga on?

Joogassa ja pilateksessa yhteistyö kehon ja sielun välillä on fokuksena. Hitaassa tempossa tehdään erilaisia venyttelyharjoituksia, jotka kehittävät koordinaatiokykyä, ketteryyttä, kestävyyttä ja keskittymiskykyä. Se on monipuolinen treeni, joka soveltuu kaikille – nuorille ja vanhoille, treenatuille ja ei-treenatuille. Tästä kiitos kuuluu sille, että kyse ei ole maksimaalisesta kuormituksesta vaan haastavasta funktionaalisesta treenistä.

Piilota

Tuotemerkit

Väri

Keskeytä
Käytä suodatusta
+ 1 väri
99.90 €
79.90 €
30%
45.43 €
Alhaisin hinta 64.90 € (-30%)
Alhaisin hinta 64.90 € (-30%)
59.90 €
Osta
Osta
0 arvostelu
Adidas Fitness Equipment
52.90 €
30%
34.30 €
Alhaisin hinta 49.00 € (-30%)
Alhaisin hinta 49.00 € (-30%)
20%
47.92 €
Alhaisin hinta 59.90 € (-20%)
Alhaisin hinta 59.90 € (-20%)
64.90 €
Seuraa
Seuraa