Vaa’at

Seuraa painoa vaa’alla Vaaka antaa mahdollisuuden tarkkaan hallintaan, ei vain päivittäisen painon suhteen, vaan paljon muuhunkin. Niille teistä, jotka treenaatte pal...

Seuraa painoa vaa’alla Vaaka antaa mahdollisuuden tarkkaan hallintaan, ei vain päivittäisen painon suhteen, vaan paljon muuhunkin. Niille teistä, jotka treenaatte paljon, ruoka on keskeinen osa elämää, ja hyvä keittiövaaka on silloin korvaamaton. Samoin hyvä vaaka kylpyhuoneeseen, joka ei vain seuraa painoa, vaan mittaa myös muita tekijöitä, kuten kehon rasvaa, lihasmassaa ja paljon muuta, on korvaamaton apu. Yksi tai useampi hyvä vaaka on yksinkertainen, mutta tehokas työkalu, jonka avulla on helppo seurata sekä ruokavaliota että kehon kehitystä.

Lue lisää

Keittiövaa'at 

Keittiövaaka on välttämätön työkalu, jos haluat seurata syömistäsi. Vaaka poistaa arvailun ja antaa tarkat arvot. Pelkästään elintarvikkeiden punnitsemista varten käy hyvin yksinkertainen keittiövaaka, joka näyttää vain painon. Niille, jotka haluavat enemmän, Fitnesstukku tarjoaa myös edistykselliset keittiövaa'at, jotka näyttävät painon lisäksi myös kalorit ja proteiinipitoisuuden, mikä helpottaa ruokavalion tarkkaa hallintaa. 

 

Henkilökohtaiset vaa'at 

Henkilövaaoissa on monia erilaisia ​​toimintoja. Yksinkertaisimmat näyttävät painon ja se riittää monelle, mutta jos haluat seurata kaikkea, saatavana on vaihtoehtoja. Fitnesstukulta löydät vaa'at, jotka mittaavat painon lisäksi myös kehon rasvaa, BMI:tä, lihasmassan määrää, luumassaa, ja ne osaavat laskea BMR:n ja paljon muuta. Jotkut näistä vaaoista voidaan myös helposti yhdistää puhelimeen, mikä tarkoittaa, että voit helposti tallentaa ja seurata tietoja mukana tulevalla sovelluksella. Kehittynyt henkilövaaka antaa täysin erilaisen käsityksen siitä, miten keho kehittyy ja muuttuu treenin ja ruokavalion myötä. 

 

Mikä vaaka kannattaa valita? 

Suosittelemme, että kotona on kaksi vaakaa – yksi keittiössä apuna ruoanlaitossa ja henkilökohtainen vaaka, jonka avulla voit seurata haluamiasi fyysisiä arvoja. Se, kuinka edistyneen vaa’an haluat, on sinun päätettävissäsi. Edistyneempi vaaka tarjoaa enemmän mittausmahdollisuuksia ja yleensä suuremman tarkkuuden. Fitnesstukulta löydät useita erilaisia ​​vaakoja eri toiminnoilla. Lue, mitä kukin vaaka tarjoaa, ja valitse sitten tarpeitasi vastaava vaihtoehto. 

Piilota

Tuotemerkit

Punnitsijat

Keskeytä
Käytä suodatusta
+ 1 vaihtoehto
Lähtien
25.90 €
Osta
Osta
UUTUUS
39.90 €