Jooga

Laaja valikoima joogaan sopivia varusteita viemään harjoitusta uudelle tasolle. Oikeanlaiset varusteet takaavat, että voit keskittyä harjoitukseen....

Laaja valikoima joogaan sopivia varusteita viemään harjoitusta uudelle tasolle. Oikeanlaiset varusteet takaavat, että voit keskittyä harjoitukseen.

Lue lisää

Joogassa ja pilateksessa yhteistyö kehon ja sielun välillä on fokuksena. Hitaassa tempossa tehdään erilaisia venyttelyharjoituksia, jotka kehittävät koordinaatiokykyä, ketteryyttä, kestävyyttä ja keskittymiskykyä. Se on monipuolinen treeni, joka soveltuu kaikille – nuorille ja vanhoille, treenatuille ja ei-treenatuille. Tästä kiitos kuuluu sille, että kyse ei ole maksimaalisesta kuormituksesta vaan haastavasta funktionaalisesta treenistä. Joogamatto, eli treenimatto, on kätevä ja suosittu matto, joka takaa sinulle hyvän pidon pohjaan sekä pehmeän iskunvaimennuksen, ne on helppo rullata ja ottaa mukaan.  

Valitse oikea joogamatto

Etsitkö paksua joogamattoa vai tyylikästä treenimattoa herkullisella designilla? Meiltä löydät etsimäsi. Löydät useita eri kuovioita, värejä ja paksuuksia. Matoista on helppo pitää huolta, ne puhdistetaan tarpeen mukaan kostealla rätillä ja miedolla puhdistusaineella. Mattoja on erilaisia eri harjoituksiin ja liikkeisiin. Oletpa sitten vasta aloittanut, kokenut joogi tai treeniä rakastava, meiltä löytyy matto sinulle mukaan luontoon, salille, tai kotiin. 

Täydellinen kotitreeneihin

Jos tämä on sinulle uutta ja tarvitset aloittelijoille sopivia harjoituksia, opit nopeasti. Kun olet ostanut ensimmäisen joogamattosi, voit aloittaa harjoittelun. Jos haluat olla kotona rauhallisen taustamusiikin kanssa, ei ongelmaa. Joogan harjoittelu rauhoittaa kehosi ja mielesi, samalla kehität kuitenkin lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Löydät nopeasti tasapainon kehosi ja mielesi välillä. Voit päättää harjoituksista itse sen mukaan, mikä tuntuu kropallesi sopivalta, mutta on myös joogakursseja. Moni etsii vinkkejä ja harjoituksia netistä ja olohuone toimii treenipaikkana. 

Muut joogavarusteet

Joogaa varten on olemassa useita erilaisia välineitä. Palautumisjoogaan sopii loistavasti esimerkiksi joogatyyny. Se on täydellinen, kun makaat lattialla tai sängyssä jalat koukussa niin, että selän lihakset saavat rentoutua. Kun haluat saavuttaa haastavammat jooga-asennot, jooga blokeista on apua. Niitä löytyy puristetusta korkista tai EVA-muovista ja polyeteenistä valmistettuna. Nämä on kehitetty helpottamaan uusien asentojen ja liikkeiden oppimista.  

Piilota

Tuotemerkit

Väri

Keskeytä
Käytä suodatusta
+ 1 väri
99.90 €
+ 2 värit
+ 2 värit
0 arvostelu
15.90 €
+ 2 värit
+ 2 värit
1 arvostelu
15.90 €
79.90 €
30%
45.43 €
Alhaisin hinta 64.90 € (-30%)
Alhaisin hinta 64.90 € (-30%)
0 arvostelu
15.90 €
Osta
Osta
24.90 €
9.90 €
59.90 €
Osta
Osta
1 arvostelu
23.90 €
30%
34.30 €
Alhaisin hinta 49.00 € (-30%)
Alhaisin hinta 49.00 € (-30%)
0 arvostelu
Adidas Fitness Equipment
52.90 €
+ 2 värit
+ 2 värit
0 arvostelu
15.90 €