Pumppi ja kofeiiniton PWO

Monta eri PWO-versiota PWO on lyhenne sanoista Pre WorkOut. Hyvän PWO:n pitäisi sopia tavoitteeseesi riippumatta siitä, onko tavoitteesi tehdä enemmän toistoja, pysty...

Monta eri PWO-versiota PWO on lyhenne sanoista Pre WorkOut. Hyvän PWO:n pitäisi sopia tavoitteeseesi riippumatta siitä, onko tavoitteesi tehdä enemmän toistoja, pystyä nostamaan raskaampia painoja, harjoittelemaan pidempään vai saamaan maksimaalisen pumpin. Näin laajan tuotevalikoiman vuoksi on luonnollista, että on olemassa myös alakategorioita. Yksi näistä on PWO, joka ei sisällä lainkaan keskushermostoa stimuloivia/piristäviä aineita.

Lue lisää

Pumppi ilman kofeiinia 

PWO antaa normaalisti voimaa ja parantaa keskittymistä kofeiinin ja muiden virkistävien ainesosien ansiosta, mutta nämä ovat ainesosia, jotka eivät sovi kaikille. Siksi on olemassa suuri valikoima tuotteita, jotka eivät sisällä mitään virkistäviä aineita, vaan sen sijaan runsaasti muita ainesosia, kuten sitrulliinia, arginiinia, nimettyjä ainesosia, kasviuutteita ja paljon muuta. 

Harjoituksen aikana suuri määrä verta virtaa lihaksiin. Tämä saa aikaan pumpin tunteen, ja se on nimenomaan tunne, jonka monet yrittävät saada jokaisen treenin aikana. PWO, jossa ei ole lainkaan virkistäviä aineita, on täydellinen valinta sinulle, joka treenaat saadaksesi mahdollisimman tehokkaan pumpin. 

 

Ennen treeniä ja sen aikana 

Useimmat PWO-tuotteet otetaan ennen harjoittelua, usein noin 30 minuuttia ennen, mutta on myös olemassa poikkeuksia. PWO, joka ei sisällä virkistäviä aineita, otetaan myös ennen harjoittelua, mutta ne sopivat usein hyvin käytettäväksi myös treenien aikana, mikä on selvä etu pitkien ja kovien treenien aikana. Kofeiinittoman PWO:n myötä ei myöskään ole riskiä saada liikaa kofeiinia, jolla voi olla kielteisiä vaikutuksia uneen, jos harjoittelet illalla. 

 

Suuri PWO-valikoima 

Fitnesstukku tarjoaa paljon erilaisia ​​PWO-tuotteita kaikentasoisille urheilijoille. Heille, jotka eivät ole koskaan kokeilleet PWO:ta, on suositeltavaa aloittaa käyttö puolittamalla suositeltu annos myös sellaisten tuotteiden osalta, jotka eivät sisällä virkistäviä aineita. Jokainen kokee PWO:n eri tavalla, joten kokeile eri vaihtoehtoja löytääksesi sinulle sopivan tuotteen. Fitnesstukulta löydät taatusti sinulle sopivan PWO:n.

Piilota

Tuotemerkit

Maku

Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
29% ALENNUSTA KOODILLA
+ 3 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
29% ALENNUSTA KOODILLA
+ 3 vaihtoehtoa
34.90 €
Osta
Osta
Määräalennus
64.00 €
+ 2 vaihtoehtoa
39.00 €
Osta
Osta
+ 2 vaihtoehtoa
32.90 €
Osta
Osta
Määräalennus
27.90 €
+ 1 vaihtoehto
35.90 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
42.90 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
34.90 €
Osta
Osta
Määräalennus
34.90 €
49.90 €
Osta
Osta
19.95 €
Osta
Osta
Määräalennus
39.90 €
15%
27.96 €
Alhaisin hinta 32.90 € (-15%)
Seuraa
Alhaisin hinta 32.90 € (-15%)
Seuraa