Vitamiinit ja mineraalit

Vitamiinit ja mineraalit ovat elintärkeitä aineita, joita tarvitaan kehon normaalien toimintojen ylläpitämiseen. Näitä aineita löytyy luonnollisesti syömästämme ruoasta, ...

Vitamiinit ja mineraalit ovat elintärkeitä aineita, joita tarvitaan kehon normaalien toimintojen ylläpitämiseen. Näitä aineita löytyy luonnollisesti syömästämme ruoasta, ja niillä jokaisella on omat ominaisuutensa ja tehtävänsä. Vitamiinien ja mineraalien tarve vaihtelee eri aineiden välillä mikrogrammoista gramma-annoksiin. On tärkeää saada kaikkia aineita riittävän ravitsemustilan ylläpitämiseksi.

Lue lisää

Edullinen ja helppo vakuutus 

Hyvä ruokavalio on tärkeä kaikille. Ruokavalio muodostaa hyvinvoinnin ja treenitulosten perustan, ja ruokavaliosta pitäisi myös saada suuri osa kehon tarvitsemista vitamiineista ja kivennäisaineista. Vaikka ruokavalio olisi hyvä ja monipuolinen, kannattaa aina käyttää lisäksi monivitamiini- ja mineraalituotteita. Useimmat näistä tuotteista kattavat suuren osan päivittäisestä vitamiinien ja mineraalien kokonaistarpeesta. Se on yksinkertainen ja edullinen vakuutus sen puolesta, että keho saa tarvitsemansa vitamiinit ja mineraalit. 

 

Immuunijärjestelmä, hermosto, lihakset ja paljon muuta 

Kaikkien vitamiinien ja mineraalien täyttämien tärkeiden toimintojen läpikäynti on lähes mahdotonta, mutta tässä on muutamia esimerkkejä. Normaali proteiinisynteesi edellyttää sekä magnesiumin että sinkin läsnäoloa, C-vitamiini suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä ja D-vitamiini edistää normaalia immuunijärjestelmää. Monia B-vitamiineja tarvitaan normaaliin aineenvaihduntaan, kalsiumia tarvitaan luustolle, kaliumilla on keskeinen rooli elektrolyyttitasapainossa ja rauta edistää normaalia veren muodostumista. 

 

Laaja valikoima Fitnesstukussa 

Vitamiinien ja mineraalien tarve vaihtelee muun muassa iän, sukupuolen, fyysisen aktiivisuuden ja muiden tekijöiden mukaan. Olosuhteista riippumatta nämä ovat keholle tärkeitä aineita, joita kaikki tarvitsevat. Valikoimastamme löytyy siksi useita erilaisia tuotteita. Useimmat tuotteet ovat kapseleina ja tabletteina, mutta niitä on saatavana myös nestemäisessä muodossa ja muissa muodoissa. Vitamiineja ja mineraaleja on saatavana myös erilaisina koostumuksina ja annoksina, joten muista valita tuotteet huolellisesti tilanteesi ja tarpeidesi mukaan. 

 

Vitamiineja ja mineraaleja voi käyttää keskeytyksettä ympäri vuoden. Monivitamiini-mineraalit ovat monille perustuote ja osa hyvin harkitun ruokavalion perustaa. Fitnesstukulla on erittäin laaja valikoima vitamiineja ja mineraaleja. Valitse tuote, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Piilota
Suosituimmat kategoriat Vitamiinit ja mineraalit

Tuotemerkit

Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
9.90 €
Myyntimenestys
29.90 €
Myyntimenestys
18.90 €
+ 1 vaihtoehto
27.90 €
Osta
Osta
Star Nutrition
12.90 €
+ 1 vaihtoehto
24.90 €
Osta
Osta
Myyntimenestys
39.90 €
Swedish Supplements
14.90 €