Superfoodit

Mitä ovat superfoodit? Superfood on yhteisnimitys elintarvikkeille, joilla on erinomaiset ravintoarvot. Ne ovat yleensä täynnä vitamiineja, kivennäisaineita, mikrorav...

Mitä ovat superfoodit? Superfood on yhteisnimitys elintarvikkeille, joilla on erinomaiset ravintoarvot. Ne ovat yleensä täynnä vitamiineja, kivennäisaineita, mikroravinteita, hivenaineita ja paljon muuta. Superfoodeihin kuuluu monia yleisiä elintarvikkeita, kuten marjoja, pähkinöitä, siemeniä ja voimakkaan värisiä vihanneksia. Tarkemmin tarkasteltuna on helppo huomata, että suuri osa kaikista superfoodiksi luokitelluista ruoista on peräisin kasvikunnasta, mutta eivät aivan kaikki. On myös eläimiä ja sieniä, jotka voidaan helposti luokitella superfoodiksi. Toinen esimerkki superruoasta on chia-siemenet, joita voidaan käyttää chia-vanukkaan ja overnight-oatsin ainesosana, joka sopii erinomaisesti aamiaiseksi.

Lue lisää

Greens- ja Reds-tuotteet 

Superfoodia ei esiinny vain yksittäisten ainesosien muodossa. Nykyään on olemassa monia tuotteita, joissa suuri määrä erilaisia ​​superfoodeja yhdistyy yhdessä tuotteessa. Kaksi yleistä esimerkkiä tästä ovat Greens- ja Reds-tuotteet. Greens-tuotteet käyttävät vihreitä ainesosia, kuten vehnänorasta, chlorellaa, spirulinaa ja paljon muuta. Reds-tuotteet sen sijaan käyttävät pääasiassa hedelmiä ja marjoja. On olemassa myös tuotteita, joissa yhdistetään ainesosia molemmista kategorioista. 

Miksi superfoodeja kannattaa käyttää? 

Superfoodit kaikissa muodoissaan täydentävät erinomaisesti tavallista ruokavaliota. Superfoodit ovat käytännöllinen tapa täydentää ravinnonsaantia tuotteilla, jotka usein tiivistetään hellävaraisen pakastekuivauksen avulla kaikkien ravintoarvojen säilyttämiseksi. Superfoodien avulla voit helposti lisätä vitamiinien, kivennäisaineiden, mikroravinteiden, kuidun ja monen muun ravintoaineen saantia hellävaraisella ja yksinkertaisella tavalla. 

Laaja valikoima superfoodeja 

Fitnesstukku tarjoaa laajan valikoiman superfoodeja eri muodoissa. Tarjoamiemme superfoodien valikoimasta löydät kaikkea proteiinimyslistä ja matcha-jauheesta kurkumaan sekä Greens-  ja Reds-tuotteiden yhdistelmiin. Löydät myös kaakaonibsejä, goji-marjoja, chlorellaa, vehnänorasta ja paljon muuta! Valitse juuri sinun elämäntyylisi parhaiten sopiva superfood.

Piilota