Laukut

Valitse omaan tyyliin ja tarpeeseen sopiva laukku....

Valitse omaan tyyliin ja tarpeeseen sopiva laukku.

Lue lisää

Hyvä salilaukku on tärkeä

Hyvä salilaukku on ergonominen eikä sen kantamisesta aiheudu kropalle kipua. Laukkuja on monenlaisia ja eri kokoisia. Todennäköisesti löydät meiltä sellaisen urheilulaukun, josta pidät ja joka sopii oman elämäntyyliisi. Monille on tärkeää, että treenilaukku on käytännöllinen ja tyylikäs ja näyttää hyvältä. Jos sinulla on tylsä ja ruma treenilaukku, ei treeni ole yksinkertaisesti yhtä hauskaa. 

Siistit ja toimivat

Treenilaukun on oltava sekä siisti että toimiva, jotta haluat ottaa sen mukaan salille. Ihmisaio toimii nimittäin niin, että on hauskempaa tehdä asioita, kuten treenata, kun meillä on nättejä asioita, niiden puute voi aiheuttaa jopa sen, että treenit jäävät väliin. Siksi on ehdottoman tärkeää satsata toimivaan treenilaukkuun, johon saat mahtumaan kaiken tarvitsemasi.

Kaikkea pienistä salikasseista isoihin laukkuihin

On suurta vaihtelua siinä, miten paljon vaatimuksia kenelläkin on salilaukulle, joku tarvitsee todella suuren kassin, johon mahtuu kaikki varusteet ja enemmän. Toisille riittää pieni salikassi, johon mahtuu oleellisimmat tarvikkeet. Löydät meiltä varmasti juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon. Vaihtoehtoja, värejä, materiaaleja ja kokoja on paljon. 

Piilota

Tuotemerkit

Väri

Keskeytä
Käytä suodatusta
Star Nutrition Gear
39.90 €
Myyntimenestys
59.90 €