Keskittyminen ja nootropiinit

PWO Älä aliarvioi hyvän PWO:n merkitystä ennen kuin on aika vetää todella raskaat treenit. PWO on tuote, joka on erityisesti kehitetty käytettäväksi ennen harjoittelu...

PWO Älä aliarvioi hyvän PWO:n merkitystä ennen kuin on aika vetää todella raskaat treenit. PWO on tuote, joka on erityisesti kehitetty käytettäväksi ennen harjoittelua, ja valittavana on monia erilaisia tuotteita. Tässä kategoriassa on laaja valikoima eri ainesosia erilaisilla vahvuuksilla, ja on myös olemassa tuotteita, joiden erikoistuneen sisällön painopiste on valikoiduissa ainesosissa.

Lue lisää

PWO täydellä keskittymisellä 

On olemassa PWO:ita, jotka eivät sisällä mitään pumpille tarkoitettuja aineosia, kuten arginiinia ja sitrulliinia, vaan sen sijaan ne sisältävät aineita, joiden ainoana tehtävänä on lisätä vireyttä, keskittymiskykyä ja jaksamista. Esimerkkejä tästä ovat kofeiini, mutta muita yleisiä vaihtoehtoja ovat myös teaniini, eri aminohapot, erilaiset koliinilajit ja kasviuutteet. Nämä tuotteet ovat usein erittäin virkistäviä ja joskus ne luokitellaan jopa nootropiineiksi. Termi ‘nootropiini’ on suhteellisen uusi, mutta se viittaa tuotteisiin tai ainesosiin, jotka tavalla tai toisella vaikuttavat aivoihin. Maailman ehkä yleisimmin käytetty nootrooppinen aine on kofeiini eri muodoissa. 

 

Tiivistetty sisältö 

PWO, joka ei sisällä aineita, kuten arginiinia, on usein hyvin tiivistetty tuote. Kun kaikki kauhasta normaalisti paljon tilaa vievät ainesosat on poistettu, jauhetta on jäljellä vain pieni määrä. Tämä sisältää yleensä suuria määriä virkistäviä aineita. Muista siis aina annostella oikein ja ohjeiden mukaan valitessasi tällaisia ​​tuotteita. 

 

Tee oma PWO 

Keskittymiseen keskittyneillä tuotteilla on erittäin suuria etuja. Sitä on hyvä käyttää pohjana oman PWO:n tekemiseen. Käytä pohjana valmista tuotetta, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi virkistyksen ja valitse sitten itse, kuinka paljon sitrulliinia, arginiinia tai muita ainesosia haluat käyttää ennen harjoittelua. Fitnesstukulta löydät kaikki nämä tuotteet, jotta voit kokeilla itse.

Piilota

Tuotemerkit

Maku

Keskeytä
Käytä suodatusta
Määräalennus
18.90 €
Määräalennus
+ 4 vaihtoehtoa
Määräalennus
+ 4 vaihtoehtoa
10 arvostelu
41.90 €
Osta
Osta
Määräalennus
+ 4 vaihtoehtoa
Määräalennus
+ 4 vaihtoehtoa
10 arvostelu
38.90 €
Osta
Osta
Määräalennus
+ 1 vaihtoehto
Määräalennus
+ 1 vaihtoehto
24 arvostelu
39.90 €
Osta
Osta
Määräalennus
24.90 €
Määräalennus
44.90 €