Hyppynarut

Hyppynaru on yksinkertainen ja samalla todella tehokas väline kestävyyden kehittämiseen. Hyppynarua voit käyttää lihasten lämmittämiseen ennen varsinaista harjoitusta tai...

Hyppynaru on yksinkertainen ja samalla todella tehokas väline kestävyyden kehittämiseen. Hyppynarua voit käyttää lihasten lämmittämiseen ennen varsinaista harjoitusta tai rakentaa koko harjoituksen hyppynarun ympärille. Hyppynarulla treenatessa kehität muun muassa seuraavia ominaisuuksia: kestävyys, koordinaatio, nopeus ja kimmoisuus.

Lue lisää

Toimiva treeniväline

Hyppynarulla hyppiminen on todella tehokas nostamaan sykettä ja tuo tuloksia ensimmäisestä hypystä lähtien. Maksimoit hyppiessäsi myös koordinaatiokyvyn, kestävyyden ja tasapainoin. Ketteryys ja voima kehittyvät myös hyppynarun kanssa. Koko yläkroppa aktivoituu ja sydämesi kiittää sinua, myös luusto kuormittuu, mikä tekee siitä vahvemman. Hyppynarulla hyppiminen haastaa myös aivojen yhteistyön kehon suurten lihasryhmien kanssa, mitä tekeekin tästä suositun treenimuodon nyrkkeilijöiden parissa, joiden on pidettävä todella hyvää huolta kestävyydestä. 

Kokonaisvaltainen treeni minimaalisessa tilassa! 

Jos sinulla on kotona heikosti tilaa, on suurille treenilaitteille vaikea löytää paikkaa. Hyppynaru on näppärä ja todella tehokas vaihtoehto, laita se vaikka seinälle roikkumaan tai muualle säilöön treenin päätteeksi. Hyppynarutreeni on erittäin hyvä täydentäjä sinulle, joka pidät hikisestä treenistä tai raskaasta nyrkkeilytreenistä, hanki siis hanskojen kaveriksi hyppynaru ja lisää 5 minuuttia hyppimistä treenirutiiniisi. Näet takuulla tuloksia sekä kestävyydessä, koordinaatiokyvyssä ja suorituksessa. 

Monia eri tyyppejä ja merkkejä

Tarjoamme monenlaisia hyppynarua eri hintaluokissa, jotta löydät juuri sinulle sopivan hyppynarun. Narun pituus, paksuus ja materiaali ovat makuasioita, jotka riippuvat henkilöstä, kun löydät omasi, tulee treenistä hauskempaa ja tehokkaampaa. Meillä on useita eri hyppynaruja monilta tunnetuilta merkeiltä, esimerkiksi Casall ja Adidas. Kaikki hyppynarumme ovat korkealaatuisia ja kestävät monet hyppytreenit. Maksimoi liikkuvuutesi ja suorituskykysi ja aloita treenit jollakin hyppynaruistamme. 

Piilota
Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
14.90 €