Prebiootit & Probiootit

Pre- ja probiootit Prebiootit ja probiootit ovat monille tuttuja termejä, mutta sitä, mitä eroa niillä on ja mitä termit tarkoittavat, ei ole aina helppoa tietää. ...

Pre- ja probiootit Prebiootit ja probiootit ovat monille tuttuja termejä, mutta sitä, mitä eroa niillä on ja mitä termit tarkoittavat, ei ole aina helppoa tietää. Sekä pre- että probiootteja esiintyy luonnollisesti syömässämme ruoassa ja monissa juomissa. Nykyään monet valitsevat ravintolisiä, joissa on esimerkiksi maitohappobakteereita tai kuitulisiä täydentämään ruokavaliota.

Lue lisää

Prebiootit – ravintoa bakteereille 

Prebiootit ovat aineita, jotka yleensä kulkevat ohutsuolen läpi suuressa määrin imeytymättä, ja ne jatkavat sen sijaan paksusuoleen. Siellä erittäin rehevä bakteerikanta voi käyttää näitä aineita pääasiassa ravinnoksi. Yleisimmät tähän ryhmään kuuluvat aineet ovat ravintokuitu ja silloin sekä liukoiset että liukenemattomat kuidut. Näitä löytyy monista elintarvikkeista, mutta niitä voidaan lisätä myös kuitupitoisten kuorien, psyllium-siementen tai chia-siementen muodossa. 

 

Probiootit – elävät bakteerit 

Probiootit on yleissana, jota käytetään kuvaamaan lisäravinteenakin otettavia eläviä bakteereja. Useimmissa tapauksissa tarkoitetaan maitohappobakteerien eri kantoja. Erilaisia ​​maitohappobakteerien muotoja löytyy myös elintarvikkeista, kuten jogurtista ja fermentoiduista vihanneksista. Ravintolisien muodossa kapselit ovat yleisiä, mutta myös nestemäisiä muotoja on monia. 

 

Valittavana useita erilaisia ​​tuotetyyppejä 

Fitnesstukulla on erittäin laaja valikoima sekä pre- että probiootteja useissa eri tuotemuodoissa. Täältä löydät kaikkea elintarvikkeista ravintolisiin, erilaisia ​​ravintokuituja, maitohappobakteereja, kapseleita ja tabletteja. Eri tuotetyyppejä käytetään eri tavoin, joten lue tuotekuvaus huolellisesti löytääksesi sinulle sopivan tuotteen.

Piilota
Määräalennus
29.90 €
Määräalennus
32.00 €
Määräalennus
18.00 €
Määräalennus
25.60 €
Määräalennus
29.00 €
Määräalennus
21.80 €