Takaisin
Määräalennus
Enzymer Elexir Pharma

Enzymer, 90 tablettia

Elexir Pharma
Määräalennus

18.00 €
Norm.hinta 18.00 €
1200.00 € / kg
Loppu varastosta

Osta enemmän - säästä enemmän:

1 kpl

18.00 €

2 kpl

32.40 €
-10%

3 kpl

45.90 €
-15%

4 kpl

57.60 €
-20%
Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #A1116-92.MASTER | EAN 7350023030939

Elexir Enzymer on ravintolisä, joka sisältää kasviperäisiä entsyymejä, jotka tukevat ruoansulatusta, hajottavat ruoan sisältämiä molekyylejä sekä lisäävät ravinnosta saatavien ravintoaineiden imeytymistä.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Elexir Enzymer on ravintolisä, joka sisältää kasviperäisiä entsyymejä, jotka tukevat ruoansulatusta, hajottavat ruoan sisältämiä molekyylejä sekä lisäävät ravinnosta saatavien ravintoaineiden imeytymistä.

  • Tukee ruuansulatusta
  • Lisää ravintoaineiden imeytymistä
  • Kasviperäinen tuote

Rasva, proteiini ja hiilihydraatit on jaoteltava pienemmiksi paloiksi ennen kuin ne voivat imeytyä elimistöön. Tämän hajottamisen toteuttavat ruoansulatusentsyymit. Jos keho ei tuota tarpeeksi entsyymejä, voi se johtaa kaasuihin, "ilmapallovatsaan", vatsakipuun tai ravitsemukselliseen puutostilaan.

Ruoansulatusentsyymien toiminta alkaa jo suun syljessä, jatkuen sieltä suoraan alaspäin suolta kohti. Erityyppiset entsyymit toimivat kehon eri osissa, ja erilaiset ravintoaineet vaativat erilaisia entsyymejä hajottamiseen ja oikeaoppiseen imeytymiseen. 

Annosten määrä pakkauksessa: 30 kpl

Suositeltu päiväannos aikuisille: 1 tabletti 30 minuuttia ennen ateriaa (3 tablettia/päivä). Suositeltua annostusta ei tule ylittää.

Ravintosisältö päiväannoksessa per 3 tablettia
Kasviperäinen multientsyymikompleksi 600 mg

A-amylaasi: Aspergillus oryzae, 

Proteaasit: Bacillus licheniformis, bromelaiini, papaiini, aktinidiini

 

Lipaasi: Rhizopus oryzae,

Sellulaasi: Trichoderma reesei, Laktaasi: Aspergillus oryzae

 

Ainesosat: Orgaaninen inuliini sikurijuuresta, sakeuttamisaineet (selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), kasviperäinen multientsyymikompleksi, ananasuute (Ananas comosus), papaijauute (Carica Papaya), kiiviuute (Actinidia deliciosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kalsiumfosfaatit), pintakäsittelyaine (hydrokspropyylimetyyliselluloosa).

Allergiatiedot: Ei allergeeneja

Säilytys: Säilytettävä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa auringonvalolta suojattuna. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Lisätietoja: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisten elämäntapojen merkitys.