Siirapit ja levitteet (makeat)

Maukasta ja helppoa Ruoka on yksi suurimmista kulmakivistä riippumatta siitä, millaisia tavoitteita sinulla on harjoittelun tai kehosi osalta. Hyvällä ruokavaliolla p...

Maukasta ja helppoa Ruoka on yksi suurimmista kulmakivistä riippumatta siitä, millaisia tavoitteita sinulla on harjoittelun tai kehosi osalta. Hyvällä ruokavaliolla pääsee pitkälle, mutta ei aina ole helppoa valmistaa hyvää ruokaa, joka samalla maistuu hyvältä eikä lisää turhia kaloreita esimerkiksi sokerista. Tässä tulevat kuvaan erilaiset siirapit ja levitteet.

Lue lisää

(Yleensä) vähäkalorinen valinta 

Suurin osa siirapeista ja levitteistä ei sisällä sokeria makean ja herkullisen maun saamiseksi. Ne ovat myös usein vähärasvaisia ​​ja useimmat tuotteet eivät sisällä maun lisäksi lähes mitään muuta. Tämä tekee näistä siirapeista ja levitteistä täydellisiä sinulle, joka haluat jatkaa hyvin syömistä, mutta samalla vähentää kalorien saantia. On myös poikkeuksia, sillä joissakin levitteissä käytetään puhtaita pähkinöitä, mikä tekee niistä sekä herkullisia että kaloripitoisia. 

 

Aina hyvä olla ruokakaapissa 

Hyvällä siirapilla on monia käyttötarkoituksia. Se sopii puuroon, raejuustoon tai rahkaan, minkä lisäksi on olemassa vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti kahviin, ja sellaisia, joita tarvitsee vain maistaa herkullisen jälkiruoan saamiseksi. Sama koskee levitteitä, joissa on saatavana eri vaihtoehtoja, jotka sopivat parhaiten riisikakun tai tavallisen voileivän päälle, mutta jotka sopivat yhtä hyvin muihin ruokiin. Kun sinulla on useita eri lajikkeita kaapissa, sinun ei tarvitse enää koskaan syödä tylsää ruokaa. 

 

Löydät kaiken Fitnesstukusta 

Fitnesstukusta löydät kaikki tarvitsemasi levitteet ja siirapit. Täältä löydät kaikki mahdolliset maut ja koostumukset, ja voit uusia löytää tuotteita, jotka sopivat juuri sinun tavoitteisiisi ja ruokavalioosi. Varmista, että sinulla on aina useita erilaisia ​​tuotteita kotona, jotta voit vaihdella makua ja sisältöä sen mukaan, mitä milloinkin kaipaat.

Piilota
Määräalennus
Määräalennus
17 arvostelu
6.90 €
Määräalennus
Määräalennus
6 arvostelu
6.90 €
Edullinen
4.42 €
Alhaisin hinta 4.42 €
Alhaisin hinta 4.42 €
Edullinen
4.42 €
Alhaisin hinta 4.42 €
Alhaisin hinta 4.42 €