Vetoremmit ja gripit

Täältä löydät otelujuutta lisävät varusteet, jotka vaikuttavat kokonaisvaltaisesti koko kehoosi -ja treenisi optimoimiseen....

Täältä löydät otelujuutta lisävät varusteet, jotka vaikuttavat kokonaisvaltaisesti koko kehoosi -ja treenisi optimoimiseen.

Lue lisää

Paranna otetta treeneissä

Treenin yhteydessä usein myös kädet hikoilevat. Kosteat kädet voivat tehdä treenistä vaarallista raskailla painoilla, ote tangosta voi lipsua ja paino voi pudota. Meiltä löydät siksi suuren valikoiman grippejä, vetoremmejä ja kalkkia, jotka parantavat otteen pitoa.     
Huono ote ja pito voivat aiheuttaa erilaisia onnettomuuksia ja loukkaantumisia. Tosissaan treenaavan kannattaa siis aina huolehtia riittävästä pidosta, vetoremmit ovat loistava apuväline tähän. 

Nostoremmit todella raskaisiin nostoihin!

Kun voimaharjoittelet, pääset usein siihen pisteeseen, että haluat todella haastaa itsesi ja treenata kaikkein raskaimmilla painoilla. Kun olet päässyt tähän pisteeseen, muista käyttää vetoremmejä. 
Ne on suunniteltu erityisesti jakamaan painoa oikein ja tekemään nostosta turvallisempi. Voimaharjoittelu on hauskaa ja hyväksi, jos haluat kasvattaa lihaksia, tai vain polttaa hieman ekstraa, mutta se täytyy tehdä oikein, välttääksesi loukkaantumisia. 

Kehitä voimaa paremmalla otteella

Kun voimaharjoittelussa on mukana oikeat varusteet, saat treenattua lihaksia progressiivisesti ja saat kehitettyä paljon enemmän voimaa kaikkiin lihaksiin. Siksi on tärkeää käyttää oikeaita varusteita. Fitnesstukusta löydät kaiken tarvittavan kunnolliseen voimaharjoittelun – myös kotona.  
Löydät meiltä suuren valikoiman vetoremmejä, grippejä ja paljon muuta voimaharjoitteluun ja otevoiman kehitykseen, jotta saat treeneistä kaiken mahdollisen irti turvallisesti.
 

Piilota

Tuotemerkit

Vetoremmit ja gripit

Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
Myyntimenestys
18.90 €
17.95 €
Osta
Osta
Myyntimenestys
39.90 €
74.90 €
Osta
Osta
62.00 €
Osta
Osta
74.90 €
Osta
Osta