Linimentit

Linimentti on salvaa, jota levitetään iholle vähentämään lihassärkyä. Sitä käytetään usein treenin jälkeen tai esimerkiksi lihasrevähdyksiin....

Linimentti on salvaa, jota levitetään iholle vähentämään lihassärkyä. Sitä käytetään usein treenin jälkeen tai esimerkiksi lihasrevähdyksiin.

Lue lisää

Linimentti on tavallisesti voide, jota käytät iholle lieventämään lihassärkyä. Voit käyttää sitä treenin jälkeen lievittämään kipua ja tehostamaan palautumista. Linimenttiä on monenlaisia ja eri muodoissa. Löydät esimerkiksi linimenttipuikot, jotka kulkevat kätevästi laukussa mukana. Sen käyttö on treenin jälkeen helppoa ja vähennät mahdollisesti treenin jälkeistä särkyä. Moni säännöllisesti treenaavat käyttää linimenttiä tehostamaan palautumista ja lisäämään notkeutta.    

Valitse oikea linimentti

Valikoimassa on nykyään monen tyyppisiä linimenttejä ja löydät helposti itsellesi sopivan tuotteen. Saatavilla on puikkoja, nesteitä ja geelejä. Pidä aina juuri itsellesi sopiva lihasvoide saatavilla. Moni valitsee puikon, sillä sen kanssa ei tarvitse huolehtia siitä, että pakkaus vuotaisi laukussa. Moni pitää kuitenkin voiteesta enemmän, sillä se on hieman helpompi voidella iholle. Puikon koostumus on kovempi ja sitä saa hieroa ihoon hieman kovemmin, mikä kuitenkin on myös lihaksille hyväksi.

Treenivarusteet kuntoutukseen ja tukeen

On olemassa monenlaisia apuvälineitä, joita voit käyttää, kun tarvitset jonkinlaista kuntoutusta, linimentti on vain yksi näistä apuvälineistä. Saatavilla on myös urheiluteippejä, treeniteippejä ja sormiteippejä, joita voi käyttää tukemaan lihaksia ja ehkäisemään loukkaantumisia treenin aikana. Joskus lihakset yksinkertaisesti tarvitsevat hieman lisätukea ja se on erityisen tärkeää, jos olet jo aiemmin loukkaantunut ja kuntoutat itseäsi vielä. 

Piilota

Tuotemerkit

Tuotetyypit

Keskeytä
Käytä suodatusta
+ 1 vaihtoehto
12.90 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
8.90 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
12.90 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
8.90 €
Osta
Osta